|
vesnav
gost
|
 |
« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 13:12 » |
|
Fatalna sem. Napovedujem pa tudi.
Upam, da te že končno opozorijo. Eno je hec privat, drugo pa smetenje po forumu, v temah neznanim ljudem, ki so se tu znašli najverjetneje zato, ker so v slabi koži.
V.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
scorpion
gost
|
 |
« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 13:13 » |
|
hvala teta Vesna Upam, da nisi čarovnica... 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 13:19 od scorpion »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Putka
gost
|
 |
« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 13:23 » |
|
Emm a se boste zdej tlele sabljali ali pomagali dečvici?
Uglavnem, jaz bi na tvojem mestu TAKOJ opustila droge. Nevem, mogoče pretiravam, ampak se mi zdi, da te daje že orng paranoja in to bi ti moralo dati en znak, da je prvo kar moraš narediti to, da opustiš droge, alkohol in vse ostalo, če še kaj jemlješ!
Mislim, da si precej anksiozna in imaš fobije. Plus tale strah, da te vsi kontrolirajo, opravljajo, šušljajo o tebi...nevem, se mi zdiš kar paranoična.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Putka
gost
|
 |
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 13:30 » |
|
Šele zdej sem vidla, da ti nisem dala konkretnega nasveta, ampak sem nekaj hotla bit pametna  , sorry. Sicer ti je že Aslan napisala par dobrih iztočnic  , jaz ti res svetujem opustitev drog in obisk psihiatra.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
gost
|
 |
« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 13:34 » |
|
ja...
Sem prebrala...
Miša,
čim prej, ampak res čimprej si poišči pomoč!!
Kaj ni dr. Kastelic za te reči, pomagajte forumovci...
Res, pojdi k njemu, nemudoma prekini z alkom in mamili.
Potem te ne bo nihče več ogovarjal, ker te ne.. Ker si super punca. In vsi slabi fantje bodo bežali od tebe..
Drži se,
Vesna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
She_
|
 |
« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 18:04 » |
|
Čao Miša, aha, vem kako je  Jaz sem vedno tista, ki ga največ spijem v družbi, zato, da se lahko sprostim ..  Jaz bi rekla, da te je verjetno kar zaznamovala tale tvoja družina. Bolj kot se ti verjetno zdi. In pa, mi ravno ne deluje, da si bila deležna pretirane topline, varnosti in podpore. Zato potem lezeš v odnos s tipom in misliš, da ti bo on to dal. In ker ga potrebuješ, ker nisi sama dovolj samostojna in samozavestna, te on avtomatsko ponižuje. Tako se meni zdi  No, ne glede na vse.. Lej, mogla se boš naučit stat na lastnih nogah. Tega, da si moraš sama dat vrednost, ljubezen in se sama napumpat s samozavestjo. Če tega ne boš naredila, je velika verjetnost, da bojo ljudje slabo ravnali s tabo. Da droge niso kul, že veš  Ampak mislim, da boš že nehala z njimi, ko bo čaz za to. Drži se ! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
She is growing up. *Sebi verjamem in grem naprej.*
|
|
|
|
OLJA
|
 |
« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 19:32 » |
|
Miša - Stara si kot moja hči, zato te gledam z drugačnimi očmi kot morda drugi. Ali nimaš staršev ali vsaj mame, da bi ji lahko zaupala. Ali pa vsaj kakšno prijateljico. Mislim da si potrebna da si poiščeš pomoč. Že to je veliko da si začela pisati o svojih problemih in ko se bošskulirala , boš videla da ni vse tako črno kot vidiš. Ja glede spoštovanja : Če te fant že sedaj ne upošteva te kasneje tudi ne bo in ti boš nesrečna. Poišči si pomoč in čim več piši . Boš videla da ti bo počasi odleglo. Korajža velja, še celo življenje te čaka .  OLJA
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 19:34 od Aslan »
|
Prijavljen
|
OLJA
|
|
|
|
MiŠa
gost
|
 |
« Odgovori #27 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 09:42 » |
|
Dobro jutro, vsem... dons sm ful slabo spala, včer sm se pa komi iz pojstle zbezala...in sm šla takoj pogledat, če je kej novga tko da... Miša pa tudi smisel za humor te ni zapustil..to je dobro..
Ja, sej na svoj račun se zmer rada šalim... In že to, da iščeš pomoč je prvi korak..  Ja, mam že kr neki časa napitnco doma, pa še nism zbrala poguma...v bistvu vem, d morm najprej z drogam pa alkotam nehat, drgač terapija nav šla skoz Šele zdej sem vidla, da ti nisem dala konkretnega nasveta, ampak sem nekaj hotla bit pametna  , sorry. Sploh ne,sam potrdila si moje misli...paranoja..Sam včasih sm čist dobra. se spravm sama gor, ne mislem tok črnih misli...pol pa spet pride...sam res, ponavadi po vikendu...in tut fant mi ne daje enga zaupanja vase...lih včer sm mu mal omenila kaj me tare...in sva se skregala...sploh me noče poslušat kaj mu mam povedat...sej bi tok rada šla stran..pa kr ne morm...živim pr njemu druač Jaz bi rekla, da te je verjetno kar zaznamovala tale tvoja družina.
Ja, verjetno res...mi smo skoz živel kot kao neki popolna family-pač na zuni...drugač je bla pa pr nas...se mi zdi...bolj pogojna ljubezen kot kej druzga...če boš dobra v šoli-te bomo sprejel in in mel radi in s tabo lepo ravnal...in nikol ni blo dost dobr...in primerjave z drugimi-boljšimi...in tko se tut jst zdej primerjam...in nikol nism dost dobra Ali nimaš staršev ali vsaj mame, da bi ji lahko zaupala. Ali pa vsaj kakšno prijateljico.
Ja, če bi mami povedala...sej mogoče bi šlo...sam pr nas se ne znamo pogovarjat..mamo nek prsilen odnos...se mi zdi...Prijateljic pa tut kej velik nimam...niti jim ne bi govorila,ker bi me vse čudn gledale...tut nočem jih obremenjevat s svojimi psihažami...zato pa skoz premlevam vse v seb...ampak vem k enkrat neki napišeš al pa naglas poveš-kšno tako misel...se ti zdi tok trapasta...vsaj men no... Miša - Stara si kot moja hči
Olja, niso vse 22 letnice take kot jaz  Hvala k vrjamete vame
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #28 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 09:51 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
MiŠa
gost
|
 |
« Odgovori #29 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 09:58 » |
|
Verjamemo, Miša, verjamemo  Nice  Pa še neki...bom kr tuki vprašala...če se hočem prjavt v Begunje..k dr. Rebolju...k ga večina hvali...kaj točn morm narest...mam številko od tm...in kaj pol tja pokličem in se zmenm za termin...in h komu me pol prjavjo??? Morm jst to vse bedt, predn kej nardim...  Kaj ni dr. Kastelic za te reči, pomagajte forumovci...
In kje lahko njega/njo dobim...sm neki gledala po netu pa ne najdem
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7.889
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #30 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 10:05 » |
|
Za dr. Klemna Rebolja pokliči v Begunje in vprašaj. Drugače pa ga najdeš samoplačniško na Pacient d.o.o. in že nekaj časa tudi v Trnovem.. Za Trnovo nimam kontaktnih podatkov. Pacient d.o.o. Savska 3 1000 LJUBLJANA E-naslov: info@pacient.siTel.: 01 280 30 52 Je dober psihiater, meni osebno je s pomočjo njega hitro uspelo zmagat nad boleznijo, je simpatičen, mlad...ima karizmo.-------------------------------- Za dr. Andrej Kastelic:Ukvarja se prav z odvisnostjo od drog in s tem povezano rehabilitacijo. Glede na to, da te droga ima v svojih kremplih, morda bi bilo smiselno iti sem. Ne vem, ti veš kok te obvladuje odvisnost. CENTER ZA ZDRAVLJENJE ODVISNIH OD PREPOVEDANIH DROG (CZOPD). Zaloška 29, 1000 Ljubljana telefon: 01 5874 900 telefaks 01/5874 990 KONTAKTNA OSEBA: Predstojnik: mag. Andrej Kastelic, dr. med andrej.kastelic@psih-klinika.si telefon: 01/ 5874 900 telefaks: 01/5874 990 ----------------------------
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
MiŠa
gost
|
 |
« Odgovori #31 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 10:10 » |
|
Hvala, Aslan... bom kr v Begunje poklicala...sej z drogami sm enkat že nehala...in bom še drugič...ker sm odločena da pridem k seb 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MiŠa
gost
|
 |
« Odgovori #32 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 10:23 » |
|
Hey.. sm klicala v Begunje, pa se mi ni javu  je ti znak d še nism prpravlena???  kasnej-jovo na novo...al pa mogoče jutr??? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
gost
|
 |
« Odgovori #33 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 10:51 » |
|
To ni noben znak.
Poskusi čez 2 uri in bodi vztrajna.
Vse dobro,
Vesna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #34 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 11:09 » |
|
točno, Miša, to ni noben znak, le takrat nobenega ni bilo, da bi telef. dvignil - vztrajaj
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #35 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 12:59 » |
|
Tule je številka centrale. Naj ti telefonost pove, kdaj dr.Rebolj dela. Ne dela namreč vsak dan v Begunjah. Naj te poveže z sestro ali karkoli...
Psihiatrična bolnišnica Begunje Oddelek B1 Begunje na Gorenjskem 55 4275 BEGUNJE NA GORENJSKEM Tel. centrala: 04 533 33 15
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MiŠa
gost
|
 |
« Odgovori #36 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 13:13 » |
|
Sem premišljevala...verjetn tut zato odlašam s terapijo, ker vem d bo slej al prej prpelal do tega d bom s temu fantom zaklučla...in tega ne morem še zdej... Drugač se vam mogoče zdi d mal bluzm tle gor itd...ampak mi res paše da lahko mal pišem...da končn povem kva vse me mori...ker ne morm dnevnika pisat..bi ga mogla skrivat...da moj ne vid...ker pol bi bla štala... Aslan, sm klicala na uno cifro..pa me je prevezu...nč ni reku da ga ne bi blo...bom jutr še enkrat... Objem vsem...zdej pa veselo na delo... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #37 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 13:23 » |
|
Sem premišljevala...verjetn tut zato odlašam s terapijo, ker vem d bo slej al prej prpelal do tega d bom s temu fantom zaklučla...in tega ne morem še zdej...
Nikoli ne bo pravi moment za to. Vedno boš našla izgovore.... Pomagat moraš SEBI.Psihiatra potrebuješ, droge se je treba rešit... Vzajemno s tem bo rasla tvoja samopodoba in tvoja notranja zrelost, pogled na življenje. Sej fanta ni treba skenslat zato, k greš k psihiatru, pa tudi z drogo lahko prekineš ne glede na njega... Pol boš pa vidla, lahko se bo on ob tebi spreminjal na bolje, ko bo videl tebe. Ali pa te bo skušal potegnit nazaj dol... Prihodnost je vedno do neke mere neznanka.... je pa res, da to kar danes sejemo, bomo vprihodnje želi...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Anuška
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 196
|
 |
« Odgovori #38 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 18:11 » |
|
V Begunjah imajo zdaj zdravniki ure, ko morajo biti dosegljivi. Jaz kličem na tale fon 04/5335200. Če me spomin ne vara, je dr. Rebolj ob sredah v Begunjah.
A.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #39 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 18:45 » |
|
Dr. Rebolj je ob torkih 100 % v Begunjah ,saj ima takrat ambulantne preglede .
lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|