FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 16. januar 2026 ura: 04:48

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: hipnoterapevt Gregorec  (Prebrano 2042 krat)
faracej
gost
« dne:: četrtek, 29. marec 2012 ura: 21:21 »

Pozdravljeni,

zanima me, če že kdo ima izkušnje s hipnoterapevtom Grego Gregorcem ali pa o hipnoterapiji za zdravljenje psihičnih motenj nasploh.
Če bi lahko malo opisal...

Hvala!
Prijavljen
blegoš
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 13. maj 2013 ura: 18:08 »

Sam sem bil pri temu terapevtu zaradi različnih fobij, ki se mi dogajajo že nekaj let. Jemljem različna zdravila, ki mi pomagajo pri vsemu temu. Nočem se preveč navaditi na njih in biti odvisen, zato sem se odločil za drugačen način zdravljenja. Bil sem prvo pri znanih terapevtih, ki jih na tej forumu najbolj predlagajo. Tako sem obiskal dva različna terapevta in opravil zdi se mi sedem obiskov. Bilo je sicer malo bolje, obljubljali so mi sicer več. Vem, da je veliko odvisno od mene in moje motivacije in želje. Zato sem se odločil, da poizkusim še pri kakšnem drugem terapevtu in sem našel omenjenega terapevta. Po treh obiskih se mi je stanje občutno izboljšalo. Dobil sem tudi orodja s katerimi si lahko pomagam sam. Njegov način dela se zelo razlikuje od terapevtov pri katerem sem bil. Bolj gleda na celoto in uporablja metode, ki so zanimive in učinkovite. Imam občutek, da se resnično posveti človeku. Skratka jaz sem zadovoljen in ga vsekakor priporočam. Ni pa seveda nujno, da tak način dela ustreza vsakomur.
Prijavljen
DAJDAM
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 31

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 13. maj 2013 ura: 18:44 »

Živjo,

tudi jaz sem bil pri njem... in bom še kdaj šel. Ko sem bil 1. je bilo mega... počutil sem se kot superman, takoj po terapiji... , žal drugič in tretjič ni bilo več tako... Svetujem: pojdi probat. Ni drago in nova izkušnja.
ps. ne pričakuj preveč!!
Prijavljen

Ko bom vedel svoj podpis, potem se bom podpisal!!
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar