Oh ja, to je tudi moj dolgoletni problem. Je pa tole popolnoma isto kot pri meni;
če ni tišine ne morem zaspati, brati knjige, delati ipd. Še več, vsak šum me prebudi in ob vsakem močnejše ropotu iz stanovanja npr. nad mano se stresem in "zavibriram" kot, če se česa vstrašim.
Res to mi gre pa taaakoo na živce da se moram res držati tega da ne bom čisto preveč znorela, ker včasih nisem znala (?) brzdati te jeze in živčnosti, zdaj pa
probam z bolj umirjenim glasom rečti da me moti in če lahko niso tok glasni - npr (pod mojo sobo je kuhinja + dnevna soba in se sliši vse... zapiranje oz. butanje predalov, ko nekdo je; ropot z priborom ob krožnik, govorjenje, itd

), samo itak ni to nekaj da bi me ubogal ane tako da ja kot je sivaMiš povedala jaz ko se taki primeri pojavijo si dam musko čimbolj na glas

in čakam da mine ropot...zvečer pa če je potrebno si dam čepke...sem jih tudi jaz že dosti zamenjala potem sem pa ene super kupila v lekarni ki pa čisto vse zvoke zaustavi, sem bila res presenečena.