FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 20. avgust 2026 ura: 05:08

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 45 46 47 [48]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Slabo :(  (Prebrano 168275 krat)
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #940 dne:: petek, 02. januar 2015 ura: 17:42 »

Hvala res Himiko!

Zdaj sm na srečo kar malo bolje, pomoje bom kmal spet OK. Seveda se OKM trudi, da bi spet premleval, ampak se probam temu čimbolj izogibat. Kompulzije mi nikoli niso prinesle olajšanja. Himiko kako si ti kaj?
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 857

« Odgovori #941 dne:: sobota, 03. januar 2015 ura: 11:00 »

Hej Onix, res super, da ti je že malo odleglo - še malo, pa bos kot nov  rozicodam!!!

Jaz sem na srečo ok, se kaksnih 14 dni in bom cisto brez zolofta. K stabilizaciji pa si mi veliko pomagal tudi ti z vsemi tvojimi dragocenimi nasveti  rozicodam!!!

Drzi se!!!!!
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #942 dne:: sobota, 18. april 2015 ura: 14:35 »

Zdravo,

Malo pišem ker sm spet v manjši krizi. Namreč pod našim stanovanjem je gostilna in ker so imeli ponoči žurke smo na občino oddali našo pogodbo v kateri piše da je gostilna lahko odprta največ do 23:00. No in smo uspeli da jim ne podaljšujejo več. Zdaj mam pa kar eno obsesivno misel, da nas bojo zajbavali z musko in se nam s tem maščevali. Zmeraj ko slišim kakšen zvok v večstanovanjski hiši grem takoj preverjat da ni iz gostilne. Začelo se je pa tako, da je en večer natakarica sebi in svojim dvem prijateljem nabila 2 komada naglas preden je zaprla. In bum, takoj misel da to mene zafrkavajo, pa čeprav že kar nekaj časa vejo, da smo oddali tisto na občini. Drugače je kar mir, ampak meni se pa še vedno to vsiljuje in da bodo po cele dneve zanalašč ful nabijali muzko. Eh ja ta okm pa vedno nekaj najde.
Prijavljen
Puma
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.471

« Odgovori #943 dne:: sobota, 18. april 2015 ura: 14:53 »

Onix
Nagajanja so možna ampak to so potem izjeme in ne pravilo. Če bodo kršili uro bo v končni fazi njim skodilo (kazen po prijavi).
Poskusi z mislijo, da je vsaj muzika dobra Smiley
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #944 dne:: sobota, 18. april 2015 ura: 14:53 »

Onix, danes je mlaj in simptomi so okrepljeni. že v naslednjih dneh bo odleglo, boš videl. držim pesti zate in ti pošiljam navijače:

wav

rozicodam
maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #945 dne:: sobota, 18. april 2015 ura: 14:54 »

Onix
Nagajanja so možna ampak to so potem izjeme in ne pravilo. Če bodo kršili uro bo v končni fazi njim skodilo (kazen po prijavi).

ja drek, če je muzika nek cigule-cagule, ki ti ne odgovarja, se boš težko prepričal, da je fajn muzika.  kiselnasmeh

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #946 dne:: ponedeljek, 27. april 2015 ura: 18:07 »

Še vedno imam ta problem s preverjanjem. Kot pri vsakih gostilnah je kdaj malo bolj naglas in kdaj malo bolj potih in ko je bolj naglas ratam čist tesnoben. Pa to sploh ni neko nabijanje, samo pač kakšen zvokec se sliši iz terase. Kako mislite da bi bilo najbolje, da se te zadeve lotim? Da probam ignorirat? Nevem, se že kar tri tedne vleče.
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #947 dne:: ponedeljek, 27. april 2015 ura: 19:48 »

Onix, a to se ti dogaja kljub dejstvu da jemlješ tudi ad-je?

moj stric je bil anksiozen in ves občutljiv na najmanjše zvoke, ni spal, ker je naša psica mal zalajala, vse ga je nerviralo. ko je začel z ad-ji se je zaadeva precej normalizirala in je lahko normalno zaspaal, ne daa bi bil buden kot kak angora zajc, ki ga vse iritira.

maja
Prijavljen

Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.547

« Odgovori #948 dne:: torek, 28. april 2015 ura: 11:18 »

Onix,

to ni OKM  zvizgam
bolj je neka postravmatska zadeva in nam, ki smo bolj občutljivi, je dovolj karkoli, da nas vrže s tira, sploh, če že tako nismo ravno o.k.

od cirka velikonočnih praznikov, ko mi je sosed tik pod oknom nabijal več dni po cele dneve z motorko in cirkularjem, imam tudi jaz tak problem...stalno poslušam in gruntam kdaj bo prišel (ne živi vedno tam) in kdaj bo začel spet s kakšnim hrupom...

smo imeli podobno situacijo pred leti z drugim sosedom in je blo grozno bljak... nagajanje in podobno... potem se je ta pomiril... a kaj, ko imamo na žalost 3 sosede čisto blizu hiše

zadnje dni sem se mičkeno pomirila...sem si zavestno govorila, da saj drv sedaj ne bo več žagal, da saj kaj drugega večjega več ne bo, če že pride in kaj dela, dam radio bolj na glas (sicer slaba tolažba, a nekaj je), ne vem... zavestno se je treba prepričati v nasprotno tistemu kamor ti begajo misli (KVT  Smiley )... je pa to težko, če je ta stresor stalno prisoten in če je velik...

Torej, če več ne delajo hrupa, se poskušaj na nek razumski način pomiriti. Npr., sedaj smo dobili od občine prepoved in sedaj bo mir... zavestno moraš te kot jim rečeš, vslijive misli, zamenjati s pozitivnimi in nasprotujočimi...tako nekako so me učili  kiselnasmeh 

Saj tudi meni ne rata vedno...ponavadi, ko sem preveč v riti, mi to nič ne pomaga, pa čeprav vem kako in kaj...

Pa kakšno sproščanje tudi pomaga....ne vem, kakšen šport v naravi ali karkoli kar te sprošča...

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #949 dne:: torek, 28. april 2015 ura: 11:25 »

Huh? - very bad suggestion...very bad !!!

je že tako,da ne moreš vedet kako neka stvar izgleda, dokler ne doživiš...

Onix, a to se ti dogaja kljub dejstvu da jemlješ tudi ad-je?

moj stric je bil anksiozen in ves občutljiv na najmanjše zvoke, ni spal, ker je naša psica mal zalajala, vse ga je nerviralo. ko je začel z ad-ji se je zaadeva precej normalizirala in je lahko normalno zaspaal...

ja, AD-ji bi pomagali... delujejo malo sedativno na človeka...zato...

Prijavljen

Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #950 dne:: torek, 28. april 2015 ura: 13:41 »

Eh ja ta okm pa vedno nekaj najde.

Onix,

- pri OKM gre za nerealne vsiljive misli, ki se nikoli ne uresničijo
- te misli, ki te sedaj prevevajo, pa so posledice resničnega dogodka, ki se je resnično zgodil in se celo utegne ponoviti (upajmo da ne  Smiley )...

razumeš razliko  Smiley ?

torej, gre pri tebi za posledico stresnega dogodka.

Prijavljen

Strani: 1 ... 45 46 47 [48]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar