FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 20. avgust 2026 ura: 07:14

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 26 27 28 [29] 30 31 32 ... 48   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Slabo :(  (Prebrano 168312 krat)
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #560 dne:: torek, 07. avgust 2012 ura: 17:41 »

Onix...želim ti, da se nadaljuje...če pa pride padec, ti že veš kako in kaj... clap
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #561 dne:: torek, 07. avgust 2012 ura: 19:32 »

Res hvala ti Maja za vso podporo. Pocutim se presenetpjivo dobro, v enem tednu je slo ful na bol, zgleda da zdj so pa res tablete prijele in res upam, da je doza 400 mg tista prava. Se pa zavedam da je mozno, da še pride kkšn padec. Res si želim jit jeseni v šolo, pa da končno spet zaživim. Upam da nism prehitro pohvalil stanja hehe.

Smiley

bravo Onix. bo zanihalo ob prehudu letnega časa zaradi spremembe nivoja svetlobe, ampak se bo tudi hitro popravilo. iz ta hudega si ven. samo dodajaj +, pa bo, boš videl. jaz sem pa zdajle spala kot ubita in še bi, če me ne bi zbudil fant, ki je kot nek nečak mojega fanta pravzaprav. tako posvojen in zato še toliko bolj dragocen, ker je izbran s srcem, evo. sem vesela, ker me je prebudil iz trdnega spanja, ker bi sicer spala podnevi ponoči bi bla pa koma. no zdaj moram pod tuš, pa greva v trgovino s tem otrokom. moj dragi pa je šel delat. ravno danes sem spet čutila, kakšno srečo imam, da ga imam, ker sem se vrnila vsa zlomljena iz šihta in me je objel, me brez besed prijel za roko in potegnil za sabo po stopnicah, ko sem prišla in sploh ni vrtal z nekimi vprašanji. on me ima pa res rad. ne vem, kaj bom, če to kdaj izgubim. ne bom mela več iz kje črpat podporo. samo ko sem videla, da se sekeram na zalogo, meni pa je že teža tega dneva prehuda, sem nehala razmišljati o tem. še dolgo ne bo nič narobe. vse bo o.k.. jz sem res talent, zasekerana okrog dejstev pa še sama dodajam težo situacij, ki se sploh ne dogajajo, misleč, da bom na tak način pripravljena na vse, kar pride. pa ne morem biti. v bistvu smo vsi samo ljudje in nihče ne ve, koliko zares prenese.

Onix, škoda, da se nisi javil že kaj prej. bi mi veliko pomenilo. mi res ni vseeno, ampak sem vesela, ko berem, da si v redu.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #562 dne:: sreda, 08. avgust 2012 ura: 05:02 »

Onix ful sem vesela,da ti je ta doza ADejev končno prijela in naj ne ostane šola v jesen samo pri želji....

mislim,da ti bo v veliko pomoč da spet zaživiš in nadoknadiš vse zamujeno. rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
žuna
gost
« Odgovori #563 dne:: sreda, 08. avgust 2012 ura: 07:00 »

Upam da nism prehitro pohvalil stanja

Neguj to svoje stanje stalno v glavi,miselnosti,.... pa ti bo dolgoročno tudi to pomagalo! Nikar se ne boj pozitivno razmišljati o...pozitivnosti!  oki
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #564 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 06:07 »

Onix je pa zdaj ok, ane?  Smiley

da bi te le držalo takšno počutje, ki štima, Onix. ne daj se zmesti jeseni, ki privablja iz človeka otožnost in spomine na težke dni. če bo treba pojamraj, potem pa spet dalje. in še se kaj javi Wink

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #565 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 06:31 »

Zdaj, ko si bolje, Onix, razmišljaj raje o pozitivnih plateh svoje senzibilnosti, ker te so. ljudje ne bi bili takšni kot smo, če ne bi dali tudi takšnih izkušenj čez, verjemi.

v življenju je pa itak tako:

http://www.youtube.com/watch?v=CIGw4uA26wk&feature=related

maja
Prijavljen

Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #566 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 09:26 »

Ja je kar fajn zdej, ne morm verjet kakšna razlika je ko ti ornk prime... Hvala vsem za skrb in podporo.  Upam da hujših padcev nebo več, je bila res kar težka izkušnja vse skupaj in to že tretjič. No ja take stvari nas naredijo boljše in močnejše, upam pa res da je vsaj za nekaj let konec življenskih lekcij hehe...
Prijavljen
Iq_nima_nič_s_tem
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 516

« Odgovori #567 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 10:47 »

Ja je kar fajn zdej, ne morm verjet kakšna razlika je ko ti ornk prime... Hvala vsem za skrb in podporo.  Upam da hujših padcev nebo več, je bila res kar težka izkušnja vse skupaj in to že tretjič. No ja take stvari nas naredijo boljše in močnejše, upam pa res da je vsaj za nekaj let konec življenskih lekcij hehe...

Kaj pa misliš, da je bil vzrok te zadnje krize?
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #568 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 12:27 »

Pojma nimam, vem samo to, da imam kronični OKM in po mojem mnenju pravega vzroka sploh ni razn predispozicij in pred leti kajenja trave...
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #569 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 12:59 »

O jezus Onix, a ti si travo tud kadil? kaj pa čike, še kadiš?

Onix, ti se samo drži pozitive in zaupaj v to, kar globoko v srcu čutiš, ker je tam vsa resica. to da ti bega misli malo sem malo tja, je lahko stvar kemije. kot vsi vemo, so včasih na delu tudi kakšne negativne sile - saj to občutimo, ampak se ne damo. ne strahovom, ne pomislekom, ne dvomom.

v svojem srcu pa tako ali tako nosimo kompas.

Onix, če boš imel kaj priliko, naredi kak izlet na tisti kurešček. ni ti treba pogledat prav v cerkc, če nočeš, zanimalo pa me bo, kako se sam pri sebi in v sebi ti tam počutiš? ker meni so ti kraji superca. prav tako sveta gora pri gorici in prav tako zasavska sveta gora. mislim, da bom te lepe kraje polne miru še obiskovala, ker kdo bi si mislil, da je tam lahko taki mirno in lepo in da se človek res počuti v sebi dobro.

zdaj pa  prihaja jesen. tisti čas se sama začnem zavedati lastne ranljivosti in res iz mene pride še pa še enih zadev na plano. takrat kar malo trpim včasih se žalostim, včasih skrbim, ampak vre tudi ogromno nekega upanja v srcu. mene prav pretrese ta letni čas. obsesij nimam več, imam samo polno srce ljubezni in občutka sprejemanja. v bistvu se zavedam sama tega, kako noro močno čutim, ob tem trpim, a sem tega hrati vesela, ker sem čutim, kako zelo sem živa. je pa v takih trenutkih nujno potrebno preživljat čas v dobri družbi tudi, imeti oporo in ljudi okrog sebe, ki jih imaš rad. potem ta prehod mine in prazniki prinesejo lahko spet cel kup veselja.

Onix, rada bi ti samo povedala in upam res, da se tega tudi ti sam zavedaš, kako neskončno te ima rad naš Gospod. morda ne veruješ, ampak pojma nimaš, kaj vse je zate naredil. ti ne boš nikdar čisto sam, ker zate že ves čas zelo zelo skrbi. v bistvu me niti ne zanima, kak kapital imaš tozadevno od doma, si dbil ka tega ali ne, ampak to, kar se tebi v zvezi s tem dogaja, takšne milosti res nima vsak. ko ti bo najtežje, se spomni tega, da sem ti to povedala, pa to niso tralala neke besede, ki bi jih povedala vsakomur samo za to, da bi ga tolažila. osupla sem nad tem, kar se v zvezi s tem s tabo dogaja. zagotovo ni to povsem običajna praksa. tudi skozi mene gre vse to do tebe, za lahko zadevo tako neposredno opazim in vidim. ni ti vedno lahko in ti je težko in včasih močno trpiš, ampak tebe On tako varuje, da si mislit ne moreš.

drži se in vedi, da bo vse še dobro. in ne boj se, ker tisto drugo, kar pirhaja ob spremembi podnebnih razmer so samo prehodi. te vsi občutimo, ki smo topogledno močno dovzetni in senzibilni in to hitro mine.

in ne daj se. slabim mislim se ne daj. ostani na nivoju in sploh si ne dovoli, da na star način še kdaj pogrneš. ko ti je najtežje zaupaj v to, kar sem zgoraj napisala. nekomu tam zgoraj si zelo zelo dragocen. č ti ne boš temu verjel, potem tudi ves moj trud čisto nič ne pomaga. zato se ti ni treba poglabljati, jz povedala sem ti, ti pa se samo pomiri in zaupaj da bo VEDNO, ampak VEDNO poskrbel zate in da v bistvu to že ves čas dela.

drži se.

maja
Prijavljen

Iq_nima_nič_s_tem
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #570 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 15:35 »

Oh.
Kaj pa zdravila? Enaka doza pred krizo 2 meseca in en teden pred krizo?
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #571 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 21:24 »

Onix

ali razmišljaš o tem, da boš za vedno na zdravilih? Jaz namreč sem tega mnenja...

Glavno, da si dobro! ZElo zelo sem vesela, da si končno boljše rozicodam
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Maycha
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 646

« Odgovori #572 dne:: petek, 10. avgust 2012 ura: 23:03 »

Hey,

marina, ti si tega mnenja zase ali za Onixa?  unsure

Lp
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #573 dne:: sobota, 11. avgust 2012 ura: 00:50 »

zase
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #574 dne:: sobota, 11. avgust 2012 ura: 06:38 »

Verjetno bom kar dolgo na taki dozi, na manjši potem pa sigurno za skos, ne mislim več trpet... Hvala vsem! rozicodam
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #575 dne:: sobota, 11. avgust 2012 ura: 07:18 »

sej je vseen. jaz sem na tabletih tudi. sicer izredno nizke doze, ampak pač. problem bodo nosečnosti in obdobja brez in zato povečana ranljivost. just this.

onix, jaz ti želim, da bi spoznal, kaj je tisto, kar ti čutiš, da ti pomaga in bi znal to s pridom uporabljati, ne le kar zadeva zdravil, ampak tudi dejavnosti in vsega ostalega, kar počenš. izbiro misli,... itd. vse. da sestaviš svoj mozaik, ki deluje.

maja
Prijavljen

x-boy1
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 28

« Odgovori #576 dne:: sobota, 11. avgust 2012 ura: 17:40 »

Onix, včasih imam občutek kot da ne veš kaj bi sam s seboj, ko ti gre malo na bolje sesmejem V smislu, "kaj pa naj zdaj počnem z življenjem" sesmejem
Predlagam, da začneš malo telovadit, se pravilno prehranjevat, najdeš hobi itd. Namen zdravil ni, da jih jemlješ samostojno, ne da bi se še sam kaj potrudil za boljše življenje. Tongue
Pa ti maja tud ne rabiš za vsako bedarijo vključevat Boga, če bi Bog obstaju sploh ne bi ustvaru te bolečine. Bog ustvari problem in ga potem rešuje, malo me spominja na bankirje na Wall Streetu  Grin
« Zadnje urejanje: sobota, 11. avgust 2012 ura: 17:51 od x-boy1 » Prijavljen
Iq_nima_nič_s_tem
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #577 dne:: sobota, 11. avgust 2012 ura: 18:06 »

Verjetno bom kar dolgo na taki dozi, na manjši potem pa sigurno za skos, ne mislim več trpet... Hvala vsem! rozicodam

Kako dolgo boš na taki dozi kot si zdaj nihče ne ve.
Rajši mi povej na kakšni dozi si bil teden dni preden si padel v zadnjo krizo.
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #578 dne:: sobota, 11. avgust 2012 ura: 22:19 »

Bog ni ustvaril problemov, te smo si ustvarili sami. če bi znal prisluhnit tej iskri v sebi, pa se po tem ravnat, ne bi rabl met pol problemov, tiste, ki pa bi imeli, bo jih veliko bolj lahkotneje in z več zaupanja reševali.

drgač je pa prav, da se po tem, k da te zopernije čez, začnemo ukvarjati z vsem drugim še. z enim zaupanjem v to, da bo vse v redu. ker bo. sam v plus se usmerit.

ej x-boy, a si zihr, da on nič ne ve, kaj sam s sabo delat pa da nič drugega ne dela? od kje ti to? to gre tud men toooook na živce, ker te folk sploh ne pozna pa kar na uč ocen, kakšen, da si in da počneš sam to, kar oni opazjo.

si me pa sprovoceru mal zdele.

ne vem v katero temo napisat, pa bom tle:

Koprčani, kako ste? a vam je slučajno kaj požgalo. ravno par ur nazaj mi je rekla v.d. tašča, da s bli požari v vašem koncu.

maja
Prijavljen

Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #579 dne:: nedelja, 12. avgust 2012 ura: 09:22 »

Iq bil sm na 200 mg že več let. X-boy1 občutek te vara Smiley. Maja ti pa piši od boga glih kadar ti paše in ne zdi se mi prav da ti X-boy drugim govoriš kaj lahko in kaj ne smejo pisat...
Prijavljen
Strani: 1 ... 26 27 28 [29] 30 31 32 ... 48   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar