FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 20. avgust 2026 ura: 06:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 48   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Slabo :(  (Prebrano 168299 krat)
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #440 dne:: sreda, 11. julij 2012 ura: 12:49 »

Vceraj sm imel kontrolo in je rekla zdravnica, da mi gre zelo dobro in da zdravila ucinkujejo. Bila pa je ena druga ker je dernovskova na dopustu. Moj edini problem so zdaj obsesije. Bedno nekaj najdem in menjajo se kot po tekocem traku. Mogoce rabim se nekaj casa, da se navadim na boljse pocutje in se s tem posledicno umirijo tudi obsesije. Tesnobe skorajda ni vec, depresije in nemira tudi ne. Ostajajo pa te butaste misli. Je pa problem, ker so vedno take, d pol meljem ali je res a ni, ceprav se zavedam, da so res nerealne in bedaste. Zanimivo je tudi to da ko pride nova se prejsnja takoj zdi butasta.
Prijavljen
kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #441 dne:: sreda, 11. julij 2012 ura: 17:22 »

na kakšni dozi si onix in koliko časa zdaj?
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #442 dne:: sreda, 11. julij 2012 ura: 17:33 »

Zdaj sm 14 dni na 375mg... Jutri dvignem na 400mg, to bo pa za nekaj časa to... Čez mesec in nekaj dni mam pa kontrolo, pa bomo vidl kaj bo dernovškova rekla, a še gor a ne več...
Prijavljen
žuna
gost
« Odgovori #443 dne:: četrtek, 12. julij 2012 ura: 20:35 »

Vceraj sm imel kontrolo in je rekla zdravnica, da mi gre zelo dobro in da zdravila ucinkujejo.
pa kako ona ve, da gre TEBI DOBRO?Huh? TI moraš vedeti,ali ti gre dobro ali ne!! Ali čisto vse prepuščaš zdravnikom??? Če veš,kaj hočem reči?

Mogoce rabim se nekaj casa, da se navadim na boljse pocutje in se s tem posledicno umirijo tudi obsesije. Tesnobe skorajda ni vec, depresije in nemira tudi ne. Ostajajo pa te butaste misli. Je pa problem, ker so vedno take, d pol meljem ali je res a ni, ceprav se zavedam, da so res nerealne in bedaste. Zanimivo je tudi to da ko pride nova se prejsnja takoj zdi butasta.
Če VEŠ,da so nerealne misli NEREALNE,in si tudi dopoveduješ,da so NEREALNE,potem je TO TO; reci si STOP in usmeri misli v REALNO,POZITIVNO,ipd. Torej,je velik del na tebi,da si tudi sam izboljšaš življenje,ne pa,2/3 obvladaš zadevo,1/3 pa prepuščaš vsem ostalim in drugim (doktorjem, ner. mislim,...) ter se pustiš mučiti-a dokazal si že,da lahko obvladuješ zadevo
Prijavljen
Fun
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 129

« Odgovori #444 dne:: četrtek, 12. julij 2012 ura: 20:35 »

držim pesti onix, da bo vse okej!
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.154

« Odgovori #445 dne:: četrtek, 12. julij 2012 ura: 20:44 »

Onix drži se rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #446 dne:: četrtek, 12. julij 2012 ura: 21:11 »

onix, mislim nate in po moje mnogi s tega foruma držimo pesti zate Kiss
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
paloma-blanka
gost
« Odgovori #447 dne:: četrtek, 12. julij 2012 ura: 21:17 »

Onix,

tudi sama držim pesti zate in ti želim resnično vse dobro in mir v duši.  rozicodam

Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #448 dne:: petek, 13. julij 2012 ura: 01:30 »

Hvala vsem! rozicodam

Žuna pač sm ji opisal spremembe, ki jih čutim in na podlagi tega je rekla, da so zdravila prijela... Kaj je tukaj čudnega? Smiley In če je kdo tukaj, ki je vzel stvari v svoje roke, potem sem to jaz, saj sm pred to krizo na manjših dozah zdravil premagal OKM in bil dober kar tri leta. Je pa res, da se mi preprosto neda več šeenkrat tako matrati in sm se odločil, da bom probal z višjimi dozami...
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #449 dne:: petek, 13. julij 2012 ura: 04:42 »

Onix kako to,da se ti je kriza sedaj ponovila ko pa si že bil dober tri leta,....nisem vedela.
A je bil kak poseben vzrok,okoliščine,....da se je OKM spet pojavil?
Sicer pa res nima smisla se matrat na manjših dozah,če gre lahko z višjimi hitreje na bolje in stranski niso
tako mučni.
Veš zame si pravi borec in rada bi,da si kmalu na tisti točki,ko si boš rekel to je to!!!! rozicodam
Prijavljen

Iq_nima_nič_s_tem
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 516

« Odgovori #450 dne:: petek, 13. julij 2012 ura: 17:27 »

Kolikor se jaz še spomnim sem izvedel od Onixa, da niso problem (NE)realne misli. Problem je, da SPLOH so menda. Da motijo. Da nočejo stran, da se vsiljujejo brez nadzora.
Realnost/nerealnost se mi zdi manjši problem kot vsiljivost/nadzorovanost oz. odsotnost vsiljivosti. Tako po mojih izkušnjah (četudi z realnostjo nisem imel težav) je zadnje dosti večji hudič kot taprvo. Človek lažje opravi s presojo realno/nerealno kot s vsiljivostjo samo.
Se motim Onix?
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #451 dne:: petek, 13. julij 2012 ura: 20:37 »

in te višje doze dobro prenašaš in je to o.k. potem. zdrži nekaj časa na tem, pozneje pa boš že čez čas skušal znižati dozo, ko boš že nekaj časa dobro.

mislim, da si se v redu odločil Onix. Vse bo o.k., zdaj pa head up in se mal spočij od mučnega doživljanja v preteklih mesecih, ko si še iskal, kaj bi ti pomagalo. utrjuj dobre vzorce vedenja in ponavljanja notranjega monologa, ki je spodbuden. naj bo prijazen in spodbuden. ljubezen in razumevanje do drugih se pogosto začneta tako, da najprej razumemo, sprejmemo in imamo radi sebe, nato pa ta vzorec prenesemo še na svojo okolico oz. zadeva poteka istočasno.  in postanemo na tak način srečnejši.

vse bo še gut, res. Wink

pogumno dalje.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #452 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 09:33 »

Evo koncno je pomoje kar fajn prijelo. Zdej sm na 400 mg. Ni se 100% ampak je pa res kar obcutno bolje. Upam, da tista pika na i se pride...
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #453 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 10:13 »

Super Onix, pa je le šlo in še bo, ker ti znaš...en velik  clap zate...  rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Maycha
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 646

« Odgovori #454 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 10:29 »

Oniiiiiiiiiiiiiiiiiix  wav   clap
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #455 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 10:44 »

kako sem vesela, ko sem to prebrala
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.667

« Odgovori #456 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 11:43 »

Evo koncno je pomoje kar fajn prijelo. Zdej sm na 400 mg. Ni se 100% ampak je pa res kar obcutno bolje. Upam, da tista pika na i se pride...

oki
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #457 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 12:31 »

Hvala za podporo vsem! rozicodam rozicodam
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #458 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 16:50 »

clap clap clap
Prijavljen

majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #459 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 21:17 »

se veselim tudi jaz s tabo Onix Wink  rozicodam wav
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Strani: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 48   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar