|
Onix
|
 |
« Odgovori #340 dne:: sreda, 13. junij 2012 ura: 20:16 » |
|
Nemorem se vam dovolj zahvaliti res, zelo lep občutek je to, da vidiš da je na svetu še veliko dobrih ljudi. Borci smo pa itak usi, vsak ki prenaša anksioznost in z njo povezane motnje si zasluži medaljo za hrabrost hehe  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Fun
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 129
|
 |
« Odgovori #341 dne:: petek, 15. junij 2012 ura: 13:46 » |
|
Kako kaj tvoje stanje? Je že 100%? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #342 dne:: petek, 15. junij 2012 ura: 14:15 » |
|
Mi pa še kr mal manka  . Bo že počas, je pa bolše kot je blo par dni nazaj. Zgleda dvig na 350mg pomaga...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Iq_nima_nič_s_tem
|
 |
« Odgovori #343 dne:: petek, 15. junij 2012 ura: 14:38 » |
|
vsak ki prenaša anksioznost in z njo povezane motnje si zasluži medaljo za hrabrost hehe  . Žal pa si jo je treba kar lastnoročno pripeti na prsa. Nihče ti je ne da. Še več... vseskozi ti ljudje dajejo občutek, da si nezadosten, kaj šele, da bi bilo govora o kakih medaljah.  Damn! Ta narcisoidna družba! Vsak todl, ki se mu sploh ne sanja od kod mu življenjska moč in zakaj, ti greni življenje zaradi takih bedarij, da bi ga najraje v tla zatolkel...pa ne smeš.  Drži se. Mogoče bi ti jaz priznal medaljo. Ampak samo mogoče. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Poni
|
 |
« Odgovori #344 dne:: petek, 15. junij 2012 ura: 15:12 » |
|
Ja. Jaz to prrrrrekleto dobro vem. Samo jaz vem, kaj vse doživljam v življenju vsak dan. Samo jaz vem, skozi kakšne bitke moram iti. Vsak dan. No ja, skoraj vsak. Drugim se niti sanja ne. Drugi mislijo, da imam krasno življenje. Pravijo, da sem samo len, pa da nimam sploh nobenih težav. Pa da si samo domišljam to, da se moram bojevati za vsako najmanjšo malenkost v življenju. Bom rajši končal. Preveč nakladam. Če se vam zdi, da je nespodobno ali butasto to, kar sem napisal, pa da samo nekaj težim, mi povejte, pa bom dal gmah.
Se bom skril v kak temen kot in bom jokal. Hops, tegale pa nisem jaz napisal. To je ziher dodal kak navihan škratec.
Poni
P.s.: Skoraj bi pozabil. Jaz bi seveda dal medaljo obema, ker pač dobro poznam to sranje. Pa sebi tudi. No ja, sebi sem jo itak že dal.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Muci
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 103
|
 |
« Odgovori #345 dne:: petek, 15. junij 2012 ura: 18:22 » |
|
Poni, se podpišem pod tvoj post (in Onixov in Iq -jev)!!!  Z izjemo tistega, da bi bilo v tvojem pisanju kaj butastega ali nespodobnega! Ali ti je kdo tu na forumu že dal tak občutek? Ravno te dni sem razmišljala, da je bilo par izjav v smislu, saj ti nič ni videt, saj ti nič ni, saj se normalno obnašaš ipd. ... Ja, samo kakšno borbo sem bila doma, predno sem se kam odpravila ni videl nihče in tudi če npr. jaz pred vsemi doživljam napad panike, saj ne vedo, jaz mirno sedim ali se pa umaknem. Kaj se dogaja v meni pa samo jaz vem. V najslabših dnevih se pa niti na telefon ne javim in se potem nekaj izgovorim, pošljem sms ipd... No, bom zaključila s smetenjem Onixove teme.  V glavnem Onix; CAR SI, resno, kapo dol, samo tako naprej! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
melita
|
 |
« Odgovori #346 dne:: petek, 15. junij 2012 ura: 22:19 » |
|
Ojla Onix,
tudi jaz mislim, da si velik borec. Če bi ti vedel kolikokrat si me pozitivno spodbudil, ko sem brala tvoje stare poste...vsekakor držim pesti zate in vem, da boš zmagal!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #347 dne:: petek, 15. junij 2012 ura: 22:22 » |
|
V glavnem Onix; CAR SI, resno, kapo dol, samo tako naprej!  Tudi jaz tako mislim...  Onix
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #348 dne:: sobota, 16. junij 2012 ura: 04:38 » |
|
V glavnem Onix; CAR SI, resno, kapo dol, samo tako naprej!  Tudi jaz tako mislim...  Onix 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
Fun
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #349 dne:: sobota, 16. junij 2012 ura: 09:19 » |
|
Onix cel fan base imaš tle gor 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Heroj
Odsotni
Prispevki: 3.103
|
 |
« Odgovori #350 dne:: ponedeljek, 18. junij 2012 ura: 21:01 » |
|
kako gre kaj zdaj, onix?
Ja fun, je res tko. taki redkobesedni ljudje pa hkrai v parih stavkih zgovorni in konkretni pri dejanjih so občudovanja vredni. in predvsem pripravljeni pomagati drugemu, mu priti zdilat recept, pa čeprav ves preostali čas molčati. biti prisoten in to v tišini, to je umetnost. jaz tega ne znam. takoj imam polno za povedat.umetnik je tisti, ki mi zna na lep način zapreti usta, ne da bi me pri tem prizadel, ko padem v svoj film strnjenega pripovedovanja. Zato občudujem tiste, ki znajo v nekaj stavkih povedati veliko.
umetnik je tisti, ki vidi za goro vseh teh besed in se pregloda do bistva. mislim, da je težava pri takih kot sem jaz, ki sem pravo nasprotje Onix-u, prehuda asociativnost. deževanje idej in impulzivnost obenem. vem pa, da nisem noben bav-bav. kdor se mene boji, ima najverjetneje sam težave s pretiranimi strahovi. leta sem rabila, da sem dojela, da nisem za vse jaz kriva.
maja
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 18. junij 2012 ura: 21:05 od majč »
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #351 dne:: sreda, 20. junij 2012 ura: 12:26 » |
|
Sm bil včeraj na kontroli. Zdravnica je rekla, da so tablete dobro prijele in da za obsesije rabim samo še več časa. Bova šla pa na 400mg. Tosepravi naj bi bilo normalno, da obsesije zginejo najkasneje in najprej zgine depresija in tesnoba. Nevem mene je pa še vedno nekak strah, da bom mel te obsesije večno in da ne bodo izginile. Zakaj se zdi pri OKM vse tako resnično? :/
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #352 dne:: sreda, 20. junij 2012 ura: 12:36 » |
|
Normalno da te je strah Onix. Strah je del klinične slike. Poskusi čim manj misliti na bolezen. Zamoti se nekako. Imaš koga ki mu zaupaš in s katerim bi šel kam...na bazen sedaj ko je vroče...na kakšno kavico...sladoled?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #353 dne:: sreda, 20. junij 2012 ura: 17:07 » |
|
Onix se strinjam z Alexx,čim manj misli na bolezen,strah je razumljivo prisoten pri vseh naših boleznih. Zmerom se sprašujemo ali bo sploh kdaj bolje in kdaj,....verjemi,da bodo te obsesije tudi izginile. Res pa bi bilo fajn,da greš kdaj pa kdaj v kino,na kopanje,kamorkoli,da se vsaj malo sprostiš in pozabiš na bolezen. Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #354 dne:: sreda, 20. junij 2012 ura: 19:01 » |
|
Ja se strinjam. Treba bo nekaj začet početi, da bom malo preusmerjal. Ampak kaj, ko je to tako težko, saj se mi moje obsesije zdijo resnične in včasih me res zagrabi kar nekakšen obup. Sm pa zvečer bolje, nevem, moram zaupat v besede strokovnjakov, ki pravijo, da bom OK. Je pa to včasih težko verjeti, sploh na slabe dni. Tale vročina se mi pa zdi, da mi še poslabša stanje, tako da že komaj čakam ohladitev...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Fun
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #355 dne:: sreda, 20. junij 2012 ura: 19:08 » |
|
Onix drži se! Poskusi s kakim športom ali kaj podobnega...meni osebno pomaga 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Heroj
Odsotni
Prispevki: 3.103
|
 |
« Odgovori #356 dne:: četrtek, 21. junij 2012 ura: 19:21 » |
|
Kaj še pride in kaj bo, kdo lahko mi pove, a vendar ne želim predati strahu srce, dragi Onix. ne daj se! head up! U can make it! in tudi boš uspel. samo pogumno naprej. maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #357 dne:: petek, 22. junij 2012 ura: 19:38 » |
|
Hey, hvala za odgovore...  Mam eno vprašanje. Spet me daje ena čudna obsesija. Bilo je pa takole. Ponoči sm se zbudil in šel na stranišče. Potem sem šel nazaj v sobo spat in čez 5 minut je vstala mama. Takoj sm dobil misel "kaj če je vstala zato ker si ti vstal, da bi te videla v gatah"... No potem sm zaspal nazaj. Zjutraj sm jo pa vprašal če je ponoči vstala in je rekla ja, da jo je tiščalo na stranišče. Zdej je pa OKM spet našel nekaj, da me matra. Namreč takrat ponoči nisem nič slišal, da je poplaknila vodo, ona mi pravi da mam res bedaste in da neve kje jih najdem. Zdi se mi, da se do moje sobe takoalitako ne sliši, če kdo poplakne vodo. No zdej se mi pa skos vsiljuje, da mi mama laže in da ni šla na stranišče. Kaj vi mislite? Je to OKM? Sploh nevem kje jih pobiram, nemorem verjet kaj vse najde moja bolna glava... Nevem, če bom mel kdaj mir pred temi obsesijami  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #358 dne:: petek, 22. junij 2012 ura: 20:46 » |
|
Kaj vi mislite? Je to OKM? Sploh nevem kje jih pobiram, nemorem verjet kaj vse najde moja bolna glava... Nevem, če bom mel kdaj mir pred temi obsesijami  . Boš mel mir, boš.  Itak, da je to OKM. Saj veš, samo trapasta misel....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #359 dne:: sobota, 23. junij 2012 ura: 08:24 » |
|
Joj ta misel me res daje  .
|
|