|
Onix
|
 |
« Odgovori #900 dne:: ponedeljek, 22. december 2014 ura: 17:51 » |
|
Hvala himiko in majč! Sj danes sm že ful bolš. Kompulzij skoraj da nisem delal... Zgleda da je bil samo en bolj kratek nihljaj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Poni
|
 |
« Odgovori #901 dne:: ponedeljek, 22. december 2014 ura: 19:17 » |
|
Onix
Veš, nikoli ne bo čisto krasno kar naprej 24 ur na dan. Kak padec se vedno lahko zgodi. Tako je življenje. Ko ti je slabo, znaš ceniti dobro počutje, pravijo budisti.
Poni
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #902 dne:: ponedeljek, 22. december 2014 ura: 19:51 » |
|
Točno tako poni. Pa še dobil sm zdej motivacijo da bolj začnem delati na sebi. Hvala vsem!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #903 dne:: torek, 23. december 2014 ura: 13:04 » |
|
Danes pa spet malo več kompulzij... Preveč sprašujem ljudi in to samo naredi obsesije še močnejše... Upam, da bom kmalu spet stari jaz.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Heroj
Odsotni
Prispevki: 3.103
|
 |
« Odgovori #904 dne:: torek, 23. december 2014 ura: 15:17 » |
|
Onix, vse bo še o.k.
Jaz sem pa nekaj časa vsa optimistična, polna idej, kaj vse bi nadalje na poklicni poti lahko čez čaas počela, me pa zvije kdaj druga sskrajnost, ko pa samopodoba pade in se počutim ničvreno. to je bilo pred pms-jem, v času mlaja - prejšnje dni, sem čutila stisko v sebi, skoraj nekaj tesnobe. malo še nazaj v času pms-a pa sem se, kot sem omenila, počutila ničvredno. sram me je bilo, ker se mi zaposlitev še ni urajmala in podobno.
ampak kot sem že rekla, vse bo še dobro. za vse nas.
naj bo naaslednje leto tudi tebi Onix, s soncem obsijano. naj bo to čas za nove začetke. neverjetno je, kako dobro znaš tudi težave obrniti sebi v plus (me spodbudi, da bom še bolj delal na sebi). z malo emocionalne opore ddelaš čudeže. bravo!
ne vdaj se, samo vztrajaj!
maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
peacelizard
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 55
|
 |
« Odgovori #905 dne:: torek, 23. december 2014 ura: 16:03 » |
|
Onix,
Kompulzijam se moras upret. Tako, kot si rekel, ce se kompulziji ne upres postane obsesija mocnejsa. Koristila bi ti tudi psihoterapija.
Lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #906 dne:: torek, 23. december 2014 ura: 19:32 » |
|
Maja in Peacelizard hvala vama!
Maja tudi tebi želim res use najlepše v naslednjem letu... Upajmo da bo za oba dobro!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Heroj
Odsotni
Prispevki: 3.103
|
 |
« Odgovori #907 dne:: torek, 23. december 2014 ura: 19:51 » |
|
Maja in Peacelizard hvala vama!
Maja tudi tebi želim res use najlepše v naslednjem letu... Upajmo da bo za oba dobro!
hvala!  in Onix, vem, da te je sem pripeljala tvoja osebna stiska, ampak sem vseeno vesela, da si spet malo z nami. lepo te je brati. v odnosu do tebe res čutim zavezništvo. imava različne težave, ampak intenziteta posameznih težav je pri nama res zlo poudarjena. imava pa voljo, ki je nima vsak in srce na svojem mestu. tko da jaz sem te vesela. drži se! maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #908 dne:: petek, 26. december 2014 ura: 10:49 » |
|
Danes sm spet malo slabše  . A mislite, da bi moral menjati zdravila, a je to samo nek nihljaj... Ker po tej dozi sem se že eno leto ful dobr počutu. Ampak je blo pa tud prejšnje leto takle čas za kakšn mesec slabše, pa je šlo potem na gor. Sm pa na tej dozi Zolofta e 2 leti in pol. Tudi lani me je pol skrbelo, da zdravila niso prava, ampak zgleda so, če sem večinoma časa zelo OK na njih?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
peacelizard
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #909 dne:: petek, 26. december 2014 ura: 11:26 » |
|
Onix, Ce ti je prej Zoloft pomagal zakaj bi ga zaradi nihljaja zamenjal? Tudi sam jemljem Zoloft in ti lahko povem, da mi je pomagal, ampak za odpravo misli mi je najbolj pomagala psihoterapija. V tvojem primeru se lahko doda antipsihotik v nizki dozi za umiritev misli, ki se ga lahko potem ukine. Poskusaj se zamotit, ce drugace ne gre vzemi benzodiazepin po potrebi.
Lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #910 dne:: petek, 26. december 2014 ura: 12:58 » |
|
Sj posvoje nimam tolk tesnobe. Samo preveč premlevam. Imam pa tudi Torendo in mi zvečer ko ga vzamem res pomaga.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Poni
|
 |
« Odgovori #911 dne:: petek, 26. december 2014 ura: 13:03 » |
|
Dragi OnixMogoče ti bo pa kaj pomagalo, če ti bom jaz povedal, da si zelo priden fantič.  Pa da ti bom prav tebi tukaj zaželel čimbolj pravljičen božič (čeprav malce z zamudo) in čimlepše sanje v novem letu. Poni
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #912 dne:: petek, 26. december 2014 ura: 13:11 » |
|
Ker po tej dozi sem se že eno leto ful dobr počutu. Ampak je blo pa tud prejšnje leto takle čas za kakšn mesec slabše, pa je šlo potem na gor. Sm pa na tej dozi Zolofta e 2 leti in pol. Tudi lani me je pol skrbelo, da zdravila niso prava, ampak zgleda so, če sem večinoma časa zelo OK na njih?
Onix daj si še tole enkrat preberi....  Malo stisni zobe...pomagaj si s Torendo, še nekaj dni, pa bo minil december in tudi tvoje počutje bo šlo samo še navzgor.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #913 dne:: petek, 26. december 2014 ura: 14:06 » |
|
Hvala vama Poni in Toja! Res veliko mi pomeni podpora in te pozitivne besede...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #914 dne:: petek, 26. december 2014 ura: 19:51 » |
|
Dragi Onix, tole je res "samo" nihaj. Za OKM je to povsem normalno, december je pa sploh tak mesec. Vse bo se ok  Drzi se!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
marina
|
 |
« Odgovori #915 dne:: petek, 26. december 2014 ura: 20:45 » |
|
ONIX
PA TI SI BOREC, BOŠ VIDEL, spet boš dobro!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.« A. Einstein
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #916 dne:: sobota, 27. december 2014 ura: 09:23 » |
|
Hvala!
Včeraj ponoči smo imeli spet žurko pod sabo v gostilni, spal sm 2 uri, klicali smo policijo 2krat, pa je policaj rekel, da naj se obrnemo na inšpekcijo. Sploh jih ni poslal domov... Nevem a se to sploh da kaj ukrepat? Sm vs živčen in tesnoben...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
peacelizard
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #917 dne:: sobota, 27. december 2014 ura: 09:43 » |
|
Onix, najverjetneje je za tvojo poslabsanje kriv hrup gostilne, ki je povecan v decembru. Mislim, da od tu pride tvoje poslabsanje in zaradi tega tudi decembra najbrz ne maras. Pri OKM je vazen tudi miren pocitek ponoci - vsaj 8 ur spanca. Prijaviti bi jih morali na inspekcijo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #918 dne:: sobota, 27. december 2014 ura: 10:46 » |
|
Ja se strinjam. Zdele sm moral vzeti apaurin, da je malo bolje. Spal sm bori 2 uri... A mislite da bi inšpekcija kaj zalegla? Razmišljam, da bi šel za nekaj časa ivet k stari mami, tam je pa mir...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
peacelizard
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #919 dne:: sobota, 27. december 2014 ura: 10:56 » |
|
Tudi meni se bi po nekaj neprespanih noceh stevilo obsesij povecalo. Probaj z inspekcijo, upam, da bos kmalu imel mir. Ce imas pri stari mami mir, lahko prezivis nekaj dni tam? Ampak zdi se mi neumno, da zaradi pretiranega hrupa ne mores preziveti praznikov doma.
Drzi se!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|