FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 14:08

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: hčerka zbolela za bipolarno motnjo  (Prebrano 4822 krat)
ivana
gost
« dne:: nedelja, 11. maj 2008 ura: 22:07 »

Hčerka je pred osmimi leti zbolela za bipolarno motnjo, kar hudo psihotično. Noče se soočiti sama s seboj. Ne odpre se nobenemu strokovnjaku pa tudi nam domačim.

Sama sem poiskala strokovno pomoč. Nisem uspela nič pri hčerki.
KER SEM ZAČETNICA NA FORUMU, BO ZA DANES DOVOLJ.

LAHKO NOČ!

Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.216

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 11. maj 2008 ura: 22:12 »

Dobrodošla ivana. Na našem forumu je poseben pod Forum v katerem prevladujejo bipolarci. Pošli sporočilo DAMi, da ti dovoli dostop.

Preberi si tole:
Uporabnike in uporabnice Foruma obveščamo, da deluje tudi pod Forum, kjer se je mogoče pogovarjati tudi o drugačnih motnjah in problemih. Ta pod Forum smo uvedli zato, da ohranimo prvotno namenskost Foruma DAM, ki je namenjen pogovorom o anksioznih motnjah in depresiji. Uporabnice in uporabniki, ki bi želeli sodelovati v tem forumu, se morajo prijaviti z osebnim sporočilom pri administratorki Foruma z nadimkom DAMa, da jim omogočimo dostop. Pod Forum za "Drugačne motnje" je dostopen le za tiste, ki izrazijo željo po sodelovanju v njem.

Tu je pa še nekaj s starega foruma. Samo klikni. http://www.nebojse.si/ForumArhiv/index.php/topic,3868.0.html
« Zadnje urejanje: nedelja, 11. maj 2008 ura: 22:18 od alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 11. maj 2008 ura: 22:32 »

Dobrodosla Ivana, se pridruzujem nasvetu Alex.
Sam sem na forumu spoznal nekaj bipolarcev ki z pravilno kemijo in znanjem o svoji bolezni zivijo
dokaj mirno. Tudi sam v zacetku nisem zaupal strokovnjakom , in sem tu na forumu spoznal
ljudi ki so dozivljali podobne tezave kot jaz .Uposteval njihove nasvete in ...... zaživel....
DAMa naj ti omogoci v do podforuma in tam zastavi vprasanje.....odgovore pa posreduj svoji hceri.

Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
ozana
gost
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 11. maj 2008 ura: 22:37 »

ivana,

tudi sam sem bipolarka in imam precej enih problemov. kemija in izkusnje se niso prisli do nivoja, da bi se znala sama dobro soocati s to boleznijo. vseeno pa kar nekaj vem o tem in ce zelis, mi pisi na zasebno sporocilo in ti posljem svoj email pa lahko malo poklepetava. vem namrec kako je, ko se ne zelis nikomur zaupat in zivis v svojem osamljenem svetu.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar