Dobro leto in pol nazaj sem šla na razgovor za drugo službo... razgovor potekal čisto OK, nato so mi pa rekli, da če pridem v 2.krog ali bi privolila v psihotest ? Zakaj ne, sem si mislila... saj nimam kaj skrivati

No, bila sem izbrana in test sem delala v Lj . na Poljanskem nasipu(sem že pozabila, mogoče je bila to "medicina dela"... )
Skratka, trajal je 3.ure in pol, samo pisni del...
- prvi del... splošna vprašanja v stilu .."Ali ste konfliktna oseba ? Ali ste za teamsko delo ? Ali se hitro razburite ?...." Joj, vprašanja so čisto predvidljiva

... In moraš biti res "počen", da recimo obkrožiš, da ste konfliktna oseba

- drugi del... en cel kup listov osnovnošolskih seštevalnih matematičnih operacij - tam nekje na sredini obdelave teh računčkov si že en mal "počen"

- tretji del v stilu KiH-a ... najdi predmet, ki ne paše zraven..
- četrti del, uf, da se spomnim... gledali smo v A4 format in iskali neke pike
- peti del.. neki liki, pa barve, pa iskanje relacij s črkami,....
- šesti al sedmi del.. tam po treh urah , ko sem že čisto megleno vidla

.. pa še neka risba, al kaj že

Potem je bil pa en hitri pogovor z neko zdravnico(psihologinja, psihiatrinja.. ne vem).. , ki mi je predočila rezultate.. Skratka od prvega pa tam do nekako petega dela sem bila zelo dobra. Druge dele testa sem pa en mal "pušnila"

... Skratka, - pokazali so da "kao malo težje koncentriram"... ? Bogca svetoga... iskanje pik, pa barv po treh urah

?
Skratka .. kaj je šlo "naprej" v takratno firmo .. pojma nimam... menda ena splošna ocena , me tudi ni zanimalo.. ker vem, da sem čisto povprečno pametna oseba

Skratka, v tisto službo ni bil sprejet nihče, so čez nekaj mesecev ponavljali izpit, spet niso sprejeli nikogar...