FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 20. april 2026 ura: 05:09

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Težki dnevi  (Prebrano 1391 krat)
En nov tle
gost
« dne:: sobota, 24. december 2011 ura: 13:15 »

Nimam diagnoze, se mi zdi d me tesnoba in tema lovita, ne vem kaj bi, pa lutam mal sm pa tja po netu. Sam sem ostal, če ima kdo idejo kako nahitreje čez te dni, prosim.
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.713

« Odgovori #1 dne:: sobota, 24. december 2011 ura: 14:20 »

Pozdravljen! rozicodam

A lahko napišeš še kaj več o sebi? Kaj konkretno se ti je zgodilo? Si se razšel s partnerko, punco? In tesnoba? A je to odgovor na tvojo samoto ali si se z njo srečeval že prej?

Po dveh stavkih ti je bolj težko svetovati. Lahko ti napišem samo to, da se nas je na tvojem mestu že  kdaj znašlo kar precej oseb. Saj vem, da te to ne bo potolažilo, ampak dejstvo je, da je takrat hudo, s časovno distanco pa vidiš, da so se določene stvari morale zgoditi.

Najhitreje čez te dni prideš tako, da si dneve organiziraš s takšnimi dejavnostmi, ki so ti zanimive, ki jih rad delaš. Ne vem. Jaz rada berem, se pogovarjam po telefonu z osebami, ki so mi blizu, lenarim...

Je pa res, da te stvari sedaj delam z užitkom, ko pa sem se jaz znašla v takšnem položaju kot si se ti (predvidevam), pa ni bilo tako enostavno in sem komaj čakala, da so šli prazniki mimo.

Daj napiši še kaj več!
Prijavljen
matejka
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 640

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #2 dne:: petek, 13. januar 2012 ura: 18:58 »

en nov tle  rozicodam

Kako si se prebil cez praznicne dni? Meni je bilo grozno in sem vsa vesela da so prazniki mimo in so zdaj spet navadni dnevi.

Pisi nam se kaj...
Prijavljen

Nikoli ne nehaj verjet v sanje, mogoce se kdaj uresnicijo!!!
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar