FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 19. april 2026 ura: 17:09

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: OKM, prisilne (nasilne) misli in otrok  (Prebrano 3055 krat)
avgust2005
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 54

« dne:: nedelja, 29. maj 2011 ura: 20:40 »

Zdravo!

Kot sem že večkrat tukaj napisal je moja tažava OKM (preverjanje, gledanje v koše-v smeti ali sem kaj res notri vrgel ... kakšno smet, da je nisem pojedel ... pa podobne oslarije jok) in prisilne (nasilne) misli. Jem že več let AD Salipax, sedaj nekaj časa 1 kapsulo na vsak drugi dan. Moje skrbi sedaj so pa sledeče:

S partnerko bi imela otroka (ona ne ve za moje težave) in tukaj me je potem strah:

- kako bi šlo to, majhen otrok jaz pa s takimi nasilnimi mislimi Sad?
- kako bi na otroka vplivalo moje jemanje Salipaxsa - kakšen je vpliv semensko tekočino?

S tem se zelo obremenjujem, želim si potomca, ob enem pa me je zelo strah!!!

Verjetno je kdo med vami s tovrstnimi težavami in ima majhne otroke. Kako vam gre? Kako rešujete te tegobe?

Kaj menite glede na moja vprašanja?

Hvala in lp

A.
« Zadnje urejanje: nedelja, 29. maj 2011 ura: 20:55 od avgust2005 » Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #1 dne:: nedelja, 29. maj 2011 ura: 23:40 »

Smiley
Najbolj mi je bilo všeč, ko si napisal ... "pa podobne oslarije"...

Mislim, da boš super očka.
Misli bodo morda še, vendar ne toliko in tako, da bi te obremenjevale..

Mislim tudi, da se bodo tvoji strahovi zmanjšali, ko boš svoji bodoči ženi oz. ko boš bodoči mamici jasno in brez sramu povedal in zaupal svoje težave... Takrat bo nasilnih misli še manj.. Je še kakšna skrivnost, ki te muči?

To je to z moje strani.

Kaj od teh zdravil je v semenski tekočini, nimam pojma. Verjetno nič kaj dosti...Smiley

Drži se in pogumno.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 30. maj 2011 ura: 06:30 »

Mislim tudi, da se bodo tvoji strahovi zmanjšali, ko boš svoji bodoči ženi oz. ko boš bodoči mamici jasno in brez sramu povedal in zaupal svoje težave... Takrat bo nasilnih misli še manj.. Je še kakšna skrivnost, ki te muči?

oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 30. maj 2011 ura: 13:00 »

mislim, da jemanje zdravil pri moških ni problem. pri ženskah je tako, da ko zanosijo, vse, kar zaužijejo, prehaja skozi placento v plod, zato ne smejo, če se le da, nobenih zdravil.

vprašaj svojega psihiatra, ki ti zdravila predpisuje. oni naj bi bili eksperti za to kemijo.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 304

« Odgovori #4 dne:: sobota, 25. junij 2011 ura: 12:25 »

Svojemu otroku boš super očka. Te misli ravno pomenijo, da si zelo čuteča oseba in sploh ne nasilen. Verjemi, kaj govorim, ker sem v nosečnosti imela hude tezave take narave. Tako da brez skrbi.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar