|
upica
|
 |
« dne:: nedelja, 09. avgust 2009 ura: 14:42 » |
|
Ima kdo izkušnje z njimi. Jst sem jih pred leti že dvakrat delala po 3 mesece vsak dan redno, a sem vedno pol obupala in prekinila zaradi depresije. Sem veliko brala o njih, baje jih je treba delat 2 leti redno, Kar meni seveda ni ratalo, in baje so pol ful drastični premiki, zelo dobro počutje, očitno veliko energije in očitna vitalnost telesa. Odločam se, da bi jih spet počasi začela, samo sem še vedno samo pri planih. Začet moram. Nč se bo treba spet prisilit očitno, kot pri vsem drugem kjer se moram prisilit ni druge poti očitno.
Držte pesti prosim, da mi bo ratal, premaga mojo lenobo:( Hvala.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Orhideja1
|
 |
« Odgovori #1 dne:: nedelja, 09. avgust 2009 ura: 18:31 » |
|
Jaz imam izkušnje s tibetanskimi vajami. Lahko rečem, da so super zadeva in da pomagajo do boljšega počutja in tudi do boljše postave, če se jih redno izvaja. Potrebno je biti res vztrajen, saj se ta potem tudi obrestuje. Jaz priznam, da jih sedaj nekaj časa ne izvajam več. Imam pa namen spet začeti septembra.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Na svetu si da gledaš sonce, na svetu si da greš za soncem, na svetu si da sam si sonce, in da s sveta odganjaš sence.(Tone Pavček)
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #2 dne:: nedelja, 09. avgust 2009 ura: 20:00 » |
|
Slišala pohvale, jih sama še nisem delala, jih pa nameravam. Vsako jutro...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
upica
|
 |
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 09. avgust 2009 ura: 20:27 » |
|
Jaz imam izkušnje s tibetanskimi vajami. Lahko rečem, da so super zadeva in da pomagajo do boljšega počutja in tudi do boljše postave, če se jih redno izvaja. Potrebno je biti res vztrajen, saj se ta potem tudi obrestuje. Jaz priznam, da jih sedaj nekaj časa ne izvajam več. Imam pa namen spet začeti septembra.
Hvala za tvoj odgovor. Jst jih bom probala začet jutri zjutraj. Tko kot je treba postopoma po 3 ponovitve vseh vaj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Precious
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6
|
 |
« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 10. avgust 2009 ura: 22:47 » |
|
Ojla! Jaz jih delam 4 leta, z občasnimi prekinitvami, ki pa niso trajale dlje kot nekaj dni. Res so fajn, ti zlezejo pod kožo. Hrbtenica je sčasoma po njih prožna kot pri jaguarju, tako da pri limbu posekaš vse, ki jih ne delajo  . Sem jih sprva poskušala delati zjutraj, pa ni šlo, nisem jutranji človek. In sem se odločila, da jih delam kadarkoli v dnevu. Se mi zdi bolje tako, kot da jih sploh ne bi... Mama se je upirala nekaj časa, sedaj jih dela že nekaj časa in vse njene prijateljice so navdušene nad njimi! Toliko za vzpodbudo... Aja, pa še to. Mogoče se ti bo od začetka zdelo, da gre prepočasi in bi dodajala ponovitve hitreje, kot je v navodilih. Meni se to ni obneslo, me je hotlo precej špikat v križu. Veliko volje, sam začet je treba in potem gre. Kot vse v življenju, najbrž  Lp, P
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Orhideja1
|
 |
« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 10. avgust 2009 ura: 22:57 » |
|
Je potrebno delati kar po navodilih in ni dobro, da se preskakuje. Tako kot piše v knjigi. Sama najrajši začnem dan z njimi. Meni osebno odgovarja zjutraj. Vedno sem jih izvajala v jutranjih urah pred službo. Sem naredila pred tem še pozdrav soncu in par asan, potem pa še tibetanske vaje. Potrebna pa je vztrajnost in potem uspeh ne more izostati.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Na svetu si da gledaš sonce, na svetu si da greš za soncem, na svetu si da sam si sonce, in da s sveta odganjaš sence.(Tone Pavček)
|
|
|
|
upica
|
 |
« Odgovori #6 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 19:39 » |
|
hvala za odgovore  nisem jih še začela  upam da jutri pa se bom prsilla, same izgovore iščem zaradi tega .......... glavobola.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jana
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 73
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sreda, 12. avgust 2009 ura: 07:26 » |
|
Kje lahko kaj več izvem o tem ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Orhideja1
|
 |
« Odgovori #8 dne:: sreda, 12. avgust 2009 ura: 09:06 » |
|
Preberi si knjigo Vrelec mladosti.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
upica
|
 |
« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 28. september 2009 ura: 22:05 » |
|
Danes sem končno začela s tibetanskimi vajami z 3 mi ponovitvami petih vaj. Mogoče mi bo to kaj pomagalo pri glavobolu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Metuljček
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 42
|
 |
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 28. september 2009 ura: 22:12 » |
|
Super upica... Hvala, da si me spomnila... Imam opomnik na telefonu, da si spet sposodim tole knjigo in tole je ziher znak, da si grem končno po njo... Že jutri!!!  In tudi js začnem spet delat na njih  Hvaaallaaa...... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #11 dne:: torek, 29. september 2009 ura: 09:20 » |
|
he, imam obe knjigi na to temo, nekaj časa sem jih celo izvajala, a kaj, ko je vztrajnost po vodi splavala 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
dane
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 96
Jadranka
|
 |
« Odgovori #12 dne:: torek, 29. september 2009 ura: 14:23 » |
|
Moja mama,ki je stara 76 let,jih redno izvaja, že nekaj let in je zelo čila in zdrava.Jaz pa sem bolj lenobne sorte,kar se gibanja tiče.Res pa si že nekaj časa obljubljam,da se jih bom lotila. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
upica
|
 |
« Odgovori #13 dne:: torek, 29. september 2009 ura: 20:35 » |
|
No fajn pol skupaj lahko začnemo z vajami in se podpiramo. Jst jih bom danes naredila drugič.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
upica
|
 |
« Odgovori #14 dne:: sreda, 30. september 2009 ura: 22:19 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #15 dne:: četrtek, 01. oktober 2009 ura: 07:06 » |
|
he, še en par spodbudnih, pa jih bom še celo jaz spet delat začela 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
upica
|
 |
« Odgovori #16 dne:: četrtek, 01. oktober 2009 ura: 16:41 » |
|
ja ja draga Arwen, danes je idealen čas za začetek tibetanskih vaj, 1.oktober, začetek meseca, prihod jeseni in da naredimo nekaj za svoje telo in si ga razgibamo.Danes sem jih delala zjutraj, ko sem vstala. Popila sem prej malo mlačne vode in prezračila sobo, da sem imela svež zrak, dala sem si eno novo reiki glasbo za sproščanje in počasi naredila 5 vaj po 3 ponovitve. No dejmo dejmo, kdor bo začel še danes, se lahko spodbujamo. Da bomo postali vitalnejši in prožnejši. Nekje sem prebrala na netu, da z rednim izvajanjem v enem letu izgubiš šest kilogramov, če jih izvajaš in da imaš lepo oblikovano ter gibljivo telo. No Pa začnimo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #17 dne:: petek, 02. oktober 2009 ura: 06:40 » |
|
kaj pa če vmes par dni spustiš? se moraš vedno vrnit na začetek?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
upica
|
 |
« Odgovori #18 dne:: petek, 02. oktober 2009 ura: 12:19 » |
|
oi coprnička, pozdravljena:) Jst sem nekje prebrala, da je najbolj učinkovito izvajati redno vsak dan in da se lahko spusti 1x na teden, drugače nadaljuješ tam kjer si ostal postopoma: 1 teden 5 vaj po 3 ponovitve vsako 2 teden 5 vaj po 5 ponovitev vsako vajo 3 teden 5 vaj po 7 ponovitev in tako dalje dokler ne pridemo na 5 vaj po 21 ponovitev
Jst bom zdjle izvajala 4 dan po 3 ponovitve. Grem vztrajno in počasi. Če se mi zjutraj ne da, naredim prek dneva. Važno mi je da se odločim in potrudim. Upam, da boš tudi ti pričela z vajami. se lahko spodbujava in nekaj narediva za svoje telo in vitalnost in gibljivost telesa.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
upica