jade*shade
http://demonic-jade.deviantart.com/
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 172
tHE WAY SHE FEELS..
|
 |
« dne:: sreda, 17. junij 2009 ura: 07:40 » |
|
Včeraj sem diplomirala. Mentorica je bila zadovoljna. Ravnateljici je bila predstavitev in tema všeč zato je dejala,da me bo mogoče kdaj še povabila k sodelovanju. Vse lepo in prav, celo 10 sem dobila.
V čem je potem finta? Nisem vesela, ne čutim zadovoljstva, u bistvu sem žalostna..razočarana. Doma se pač delajo norca z mene. Kao kaj sem zdej k mam ta papir, da sem vrgla stran 3 leta...itd. Mislm če se človek potem ne počuti totaln luzer. In mora po tem spoznanju še iskat službo... Sploh ne vem kaj naj nardim da se potolažm..se mi zdi, da je depra spet hudo prtisnla name.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ton
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.138
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sreda, 17. junij 2009 ura: 07:50 » |
|
Po velikih zadevah, ki nas fizično in čustveno izčrpajo, smo zmeraj izpraznjeni. In diploma bogme je velika stvar. Meni se zdi tvoje stanje povsem logično. Kaj storiti? Pocrkljaj se s čim. Če ti je v preddiplomskem času najbolj manjkalo časa, si vzemi eno veliko žlico lenarjenja, privošči si kakšno malenkost, o kateri si hlepeče razmišljala, medtem ko si pod pritiskom pisala tistega vraga. In dovoli si vzeti čas, da si v miru čestitaš. Bravo!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #2 dne:: sreda, 17. junij 2009 ura: 08:12 » |
|
se podpišem pod tonov post!
veselje pride včasih 'z zamudo'
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #3 dne:: sreda, 17. junij 2009 ura: 08:15 » |
|
najprej Č E S T I T A M !!!  bravo, Jade; dokazala si predvsem sebi, da si zelo zelo sposobna Po velikih zadevah, ki nas fizično in čustveno izčrpajo, smo zmeraj izpraznjeni. In diploma bogme je velika stvar. Meni se zdi tvoje stanje povsem logično.
se absolutno strinjam kar se pa ostalega tiče.... Doma se pač delajo norca z mene. Kao kaj sem zdej k mam ta papir, da sem vrgla stran 3 leta...itd.
... ker iz njih govori totalno pomanjkanje znanja, razumevanja... ker ti zavidajo... ker tako govori le nekdo, ki ima tako nizko stopnjo samozavesti in kup strahov v sebi, da potem zna samo sekat... Sploh ne vem kaj naj nardim da se potolažm..se mi zdi, da je depra spet hudo prtisnla name.
presliši škodoželjnost in si dovoli uživat... pohvali se... upravičeno si lahko ponosna nase 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
She_
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sreda, 17. junij 2009 ura: 19:53 » |
|
Po velikih zadevah, ki nas fizično in čustveno izčrpajo, smo zmeraj izpraznjeni. In diploma bogme je velika stvar. Meni se zdi tvoje stanje povsem logično. Kaj storiti? Pocrkljaj se s čim. Če ti je v preddiplomskem času najbolj manjkalo časa, si vzemi eno veliko žlico lenarjenja, privošči si kakšno malenkost, o kateri si hlepeče razmišljala, medtem ko si pod pritiskom pisala tistega vraga. In dovoli si vzeti čas, da si v miru čestitaš. Bravo!
Se strinjam. Pri meni je šlo takrat za maturo. In sem se tko mučila okoli tega, da veselja ni bilo od nikoder... Tudi z zamudo ne. Pa vseeno, je pa prišel sčasoma ponos. Glej, da pride tudi pri tebi & da si (/boš) fejst ponosna nase in na svoj dosežek. Če se pa doma delajo norca iz tega, so pa oni tačudni, ne ti ! Čestitke, Jade*shade !!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
She is growing up. *Sebi verjamem in grem naprej.*
|
|
|
maca_a
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 127
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sreda, 17. junij 2009 ura: 20:54 » |
|
jade, čisto nič ne "moraš". kak se to grdo čuje...  si pa lahko zelo ponosna nase, kot smo tudi mi vsi nate 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
solzica
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 54
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 18. junij 2009 ura: 09:08 » |
|
Žalostno je to; da so vsi veseli; le ona ; ki bi morala biti, ne..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ton
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.138
|
 |
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 18. junij 2009 ura: 09:14 » |
|
Ampak tudi to je proces: človek, ki čisto nič ne verjame v svoje sposobnosti, si seveda ne more pripisati nobene zasluge. Jade*shade: skušaj misliti nekako nepristransko: a je ali ni to nekak tekst, ki si ga sama ustvarila, ki bi ga brez tvojega dela, študija izkušenj ne bilo? In a ga niso tudi drugi prepoznali kot zadevo, ki zadovolji tako visoke kriterije, da imaš zdaj na podlagi tega teksta enako vredno diplomo in status kot vsi, ki so končali faks? In še v pomoč je lahko ljudem - TEGA pa za veliko večino diplom ne moremo trditi...
Domači so po mojem ravnali bolj štorasto kot zlobno - naj še oni počasi spoznajo, da si naredila nekaj velikega. In tudi če ne - gre za tvoje, ne vaše skupno delo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #8 dne:: četrtek, 18. junij 2009 ura: 14:10 » |
|
Draga Jade_Shade ČESTITAM!!!!!!!  Pa še 10-ka!!!!  Tudi jaz se pridružujem Tonovem mnenju. Kar pa se tiče doma...saj veš kakšni so...taki so..drugače ne znajo... Potihom vseeno pričakujemo odobravanje, priznanje da smo vredni... Naj ti bo to vaja: TI veš, da si se trudila, TI veš, da si si želela diplomirat TI imaš sedaj diplomo in odprtih mnogo novih vrat PONOSNA BODI NASE!!!! Največ je vredno to kar čutimo v srcu mi o sebi.... Imej se rada...spoštuj se...odlična si!!!! Zavedaj se svoje vrednosti in uživaj v tem, da zmoreš, znaš....delaš..greš naprej... Nariši kaj..v spomin na ta velik dan.... Tvoje roke namreč ustvarjajo čarobna dela... Objem, Aslan 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 18. junij 2009 ura: 14:58 » |
|
ČESTITKE  in se podpišem pod Aslan
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
much
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 131
panta rei
|
 |
« Odgovori #10 dne:: četrtek, 18. junij 2009 ura: 17:18 » |
|
Jaz sem prvi teden po tistem, ko sem diplomirala, planila v jok vsakic, ko mi je kdo cestital  Ni point v temu, da "moras" bit vesela, ampak vsekakor ne dovoli, da te potunkajo s takimi nesramnimi in ponizujocimi komentarji, da to itak ni nic vredno  vse, kar sam dosezes, je OGROMNO vredno 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
if I open my heart there'll be no space for air
Grant me serenity to accept the things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the difference.
|
|
|
jade*shade
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
tHE WAY SHE FEELS..
|
 |
« Odgovori #11 dne:: četrtek, 18. junij 2009 ura: 19:50 » |
|
Hvala vsem, k me razumete...res mi velik pomen da mam nekoga, ki vsaj nekak razume..Glede na to da mam zelo nizko samopodobo..niti ne vem več, kaj naj nardim da bo bolš. Res se trudim. Berem literaturo, hodm na sprehode itd..
Sam jst se kr ne morem sprjaznt, da sem kar sem in tko pač je...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #12 dne:: četrtek, 18. junij 2009 ura: 20:16 » |
|
Čestitam, Jade.  Verjamem, da ne moreš biti vesela, glede na okoliščine. Vzemi diplomo v roko, prelistaj jo, kaj preberi ven, kar ti je najbolj všeč. To si ti, Jade*shade, naredila, zbrala material, napisala. To je samo tvoje delo. Kadar me prime samozaničevanje, je ravno diploma moj tablet. Kaj preberem, polistam, povoham. Po skoraj 15ih letih kar ne morem verjeti, da sem to jaz pisala. Sem vesela in ponosna na to. Kaj si kar si? Kar sem zadnje časa brala o tebi si, kar starši pravijo, da si. Mogoče se sliši kruto, ampak ne znam povedati drugače. Nikar se ne sprijazni s tem, ker to nisi ti. V tebi se skriva ogromno bolečine, poišči način, da jo vržeš ven. Ne vem, kateri bo ustrezen zate, išči, raziskuj in ne obupat.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
solzica
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 54
|
 |
« Odgovori #13 dne:: petek, 19. junij 2009 ura: 08:17 » |
|
Ja tole je pa res za zjuuuukat..no
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
scaeva
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 579
|
 |
« Odgovori #14 dne:: petek, 19. junij 2009 ura: 11:37 » |
|
Včasih se zgodi,da ko dosežemo cilj izgubimo pot-in zaradi tega se žalostimo.Tako ,da je pomembno,da si postavljamo nove cilje.In tebi je diploma sigurno povečala možnosti,ki jih imaš v življenju-tako ,da treh let nisi vrgla stran,ampak si si odprla mnoga vrata za bodoče uspehe.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #15 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 18:54 » |
|
Jade, jz bi ti pa iz srca cestitala za izvrstno opravljeno diplomo  !!!!! Sama jo namrec pisem ze nekaj casa in vem, kako tezko je to... Prav glede na stres, k ga povzroca, in sprico celotne usmeritve energije na to, pa to zih ob svojem koncu pusca nekasen obcutek praznine... Sicer pa je to krasna popotnica za naprej. Dokaz, de zmores in zmores veliko - morda pa ti lahko sluzi tudi za motivacijski sprozilec za soocanja z drugimi zivljenjskimi vidiki! Se enkrat , iskrene cestitke!  Himiko Ps doma pa nimajo pojma - sicer mi je pa tovrsten odnos zelo poznan... Boli, sam kt recen, ne oziraj se na to!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Ariall
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 7
|
 |
« Odgovori #16 dne:: nedelja, 21. junij 2009 ura: 22:26 » |
|
Bravo Jade! Iskrene čestitke  sedaj pa samo pogumno naprej, srečno
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jade*shade
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
tHE WAY SHE FEELS..
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sreda, 24. junij 2009 ura: 11:32 » |
|
ewo neki z diplome
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sreda, 24. junij 2009 ura: 11:38 » |
|
 ... pomemben trenutek ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #19 dne:: sreda, 24. junij 2009 ura: 11:43 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|