FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sobota, 04. februar 2012 ura: 22:21

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3 4 ... 12   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Pritožna knjiga  (Prebrano 13907 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 318

« dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:08 »

Tole je bil (glej spodaj pod črto) odstranjen prispevek, ki je bil odziv v temi nevzdržno, kjer se je razprava, po mnenju urednice, prevesila ven iz okvirjev 'enoumja' in 'priznane' 'prave' oz. 'uradne razlage' glede delovanja OKM: http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,1574.msg38006.html#msg38006

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Le naj roka pravice počisti vse bogokletne prispevke!  oki
Nikarte dovoljevat svobodo govora, svobodo misli, kritično misel ter odprto razpravo
in obvarujte uboge, prestrašene počenčke in strahce vsega hudega!  clap
slabost
« Zadnje urejanje: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:02 od Yang » Prijavljen

You can't control how you feel, only what you do about it.
taksist
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 232

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:31 »

kdor briše & zaklepa ~ očitno samo ON zdravo misli Wink
navkljub pripisani politiki na dnu foruma, citiram:
Citiraj
Društvo DAM in uredništvo Portala Nebojse.si ne odgovarjamo za vsebine prispevkov na Forumu in vsebine komentarjev novic.
Vsi komentarji so lastništvo osebe, ki jih je napisala. Za njihovo vsebino so odgovorni njihovi avtorji.
gre tule dostikrat bolj za neko pametovanje, namesto moderiranja, ampk pustmo stat.
forum bi pa itak glede na svojo naravo in profil populacije, ki zahaja nanj moral imet
polnoletni filter, že zdavnaj. ampk tut to pustmo stat, ker je off-topick in stem radirabilno.
tuki gre bolj za politiko napiš kar mislš, mi bomo pa povedal Wink

Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.562

wanna be found

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:35 »

Priporocam BRANJE http://www.nebojse.si/ForumArhiv/index.php/topic,2556.0.html
in http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,3.0.html
« Zadnje urejanje: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:41 od Lost » Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:37 »

Yes, indeed...
...Argument of Power and not the power of arguments

...torej, pritožbe glede cenzure, svobode govora in omejevanja pisanja v tej temi najdete tukaj:
http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,1610.0.html
...če želite dodati še svoje mnenje vljudno vabljeni!
« Zadnje urejanje: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:43 od Yang » Prijavljen

taksist
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:40 »

Citiraj
Spletna stran www.nebojse.si je zasnovana kot miren pristan, v katerem osebe, ki trpijo za različnimi anksioznimi motnjami in depresijo lahko med seboj ?svobodno komunicirajo?, se vzpodbujajo in z lastnimi izkušnjami pomagajo druga drugi...

eh. in zakaj nisi brisala še svoj pedagoški post ?
v poduk vsem, ki ne želijo bit zgolj strahci in zabediranci, ker potem ne ustrezajo
tipu jokastih in jamrajočih, ki naj bi zahajali sem ?

svašta rodi...

p.s.: v ˝moderatorski˝ ihti, ki kot opažam ni sorodna samo tebi, si pozabila dat
pravilno povezavo... link si sešila s temo samo. c c c.

btw sam še u čvekalnico nastavite moderatorja, da bo krog debilane ja sklenjen.
« Zadnje urejanje: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:48 od taksist » Prijavljen
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:44 »

Yes, indeed...
...Argument of Power and not the power of arguments

...torej, pritožbe glede cenzure, svobode govora in omejevanja pisanja v tej temi najdete tukaj:
(zgornji link od Anchi je napačen)
http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,1610.0.html
...če želite dodati še svoje mnenje vljudno vabljeni!
Prijavljen

taksist
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:45 »

vljudno vabljeni na radiranje Wink
Prijavljen
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 643

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 14:52 »

Pa kaj hudiča se samo bunite no, kaj tudi tukaj več na tem forumu ne bo več nikoli kot je bilo. Se še bomo tle pričeli kregati?  Sad unsure
Prijavljen

Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:05 »

btw sam še u čvekalnico nastavite moderatorja, da bo krog debilane ja sklenjen.
Ej, taksist, da nauš mislu, da v tega v klepetalnici ni!

Tudi tam smo že doživeli in bili priča blokadi pisanja (na javnem) za npr. 5 min. al pa tudi več.
(npr. če se spomnete 'incidenta' z Bojči, ki je bila v klepetalnici zablokirana (pa ne sam za 5.min) ?)

Tukajšnji uredniki žal ne šparajo s sredstvi moči in jih s pridom uporabljajo, seveda, v 'dobro vsem'!
« Zadnje urejanje: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:16 od Yang » Prijavljen

Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.369

« Odgovori #9 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:07 »

Žal, s pridom.

Yang, tebi pa v branje priporočam: http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,1616.0.html
« Zadnje urejanje: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:12 od Anchi » Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:10 »

Jea, of course, Big brother is watching us!

Če slučajno še nism strahec in nimam paranoje, upam, da mi jo boste vcepili, pa bom 'vaš' tko kot 'je treba', a ne?!  Smiley
« Zadnje urejanje: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:17 od Yang » Prijavljen

pupika
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 514

« Odgovori #11 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:23 »

Hja..itak brez veze..ampak tolk, da si spiham dušo.
Večkrat mi pri zaklepanju teme ni jasno zakaj je takšen ukrep potreben, ampak itak nisem jaz tista, ki bi bila poklicana za "delanje" reda. Mi pa ni jasno, da nekdo ne sme jasno povedat SVOJIH razmišljanj, občutij o posameznih težavah ki nas pestijo..ker kao s tem straši uporabnike, po drugi strani se pa dovoli, da se v "duhovnih" razpravah pišejo takšne bedarije da glava boli. Mene pa strah rata, ko tam berem prispevke, kjer me samooklicani duhovneži prepričujejo v eno in edino resnico

kot vidim se moram tud jaz mal odmaknit.. da se ne bom brez potrebe razburjala

Pa lep dan še naprej želim prav vsem
Prijavljen
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 643

« Odgovori #12 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 15:27 »

Saj malo še pa bo tudi tale tema dorasla za zaklep!  Smiley
Prijavljen

Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 16:54 »

Spoštovani,
Glede na to, da dobivamo posamične pritožbe nekaterih uporabnikov, da se med nami ne počutijo najbolje, da čutijo namesto sprejetosti stalna zasliševanja in podajanja terapevtskih nasvetov s strani nekaterih uporabnikov/ med nami ni nobenega terapevta, smo samo ljudje, ki imamo izkušnje z depresivnimi in ali anskioznimi motnjami, tako da nihče nima pristojnosti "terapevta"/ ipd in zato vas prosim, da takoj javite moderatorjem brez vsakršnegakoli strahu kaj vas moti, kajti vsi mi si želimo, da bi se počutili sprejeto, sploh novi uporabniki, ne pa da pišejo s strahom.
Masi

Aha, pol pa kar izvolite priti na dan s pritožbami glede mene.
Če ne upate javno, pa dejte mi na osebna sporočila poslat.
Dosedaj do mene, razen tega javnega, posrednega opozorila ni prišlo še nič.
Tko da, let me know, konkretno, ne me puščat v nevednosti!

OK?
« Zadnje urejanje: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 17:03 od Yang » Prijavljen

masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.133

moja mačkonka Opa

« Odgovori #14 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 17:58 »

Pups, se zelo strinjam s teboj, kajti prispevki v temi Duhovnost so dejansko šli čez razumno mejo in kot sem že tam napisala ima forum svoje poslanstvo in namen, mogoče bi dejansko za nekaj časa temo zaklenili za prispevke in jo ponovno odprli, če se bo pokazala potreba po omenjeni temi, vendar v razumnih mejah seveda.

Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 371

« Odgovori #15 dne:: četrtek, 23. oktober 2008 ura: 18:02 »

Evo pahorjevci pa njihov način demokracije  sesmejem Kar mi ni všeč pač zaklenem. Meni so vse teme kul, tiste katere me ne zanimajo pač v njih sodelujem. Najrajš imam pa teme kjer se kregajo, neko katarzo doživljam v takih temah...
Prijavljen

(\__/)
(='.'=)  
(")_(")
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.290

vsi smo orli

« Odgovori #16 dne:: petek, 24. oktober 2008 ura: 05:36 »

Spoštovani,
Glede na to, da dobivamo posamične pritožbe nekaterih uporabnikov, da se med nami ne počutijo najbolje, da čutijo namesto sprejetosti stalna zasliševanja in podajanja terapevtskih nasvetov s strani nekaterih uporabnikov/ med nami ni nobenega terapevta, smo samo ljudje, ki imamo izkušnje z depresivnimi in ali anskioznimi motnjami, tako da nihče nima pristojnosti "terapevta"/ ipd in zato vas prosim, da takoj javite moderatorjem brez vsakršnegakoli strahu kaj vas moti, kajti vsi mi si želimo, da bi se počutili sprejeto, sploh novi uporabniki, ne pa da pišejo s strahom.
Masi

Aha, pol pa kar izvolite priti na dan s pritožbami glede mene.

eee  zardevam saj je mene tudi malo morje povsod na forumu  zardevam  ... sem mogoče tudi zamorila koga ?  zardevam potem se opravičuje, ker moj namen je daleč od tega, res  Sad
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
krasendan
gost
« Odgovori #17 dne:: petek, 24. oktober 2008 ura: 08:04 »

Evo...jaz se javno pritožim glede Yanga...

Yang...tudi s strani uporabnikov, predvsem novih, sem dobila informacijo, da jih začneš takoj terapirat in vsiljevat svoje mnenje...ne zdi se mi fer od tebe, da to počneš z novimi člani, ki so skoraj vsi v akutni fazi in ji vzbujaš dvome, da se ja začnejo spraševati ali je z njimi kej hudga narobe...Nimaš ne strokovne podlage si navaden laik...očitno si pa dober retorik, da takole obračaš uporabnike v svoj prid...kaj želiš doseči ne vem, se pri tem naslajaš? ti je super videti ljudi v stiski?...ker pomagaš res bore malo...in res ne vem od kje ti pravica...da to počneš...si Bog? Višja sila? ne navaden človek si...povprečnež, ki si vrjetno na tak način pač dviguje svoje ego...namreč tudi ni zanemarljiv podatek, da se načeloma zapališ za nove in predvsem ženske...Če praviš, da nisi strahec, da nisi naš...potem stiske itak ne poznaš...ne poznaš občutkov, ko je človek v zares hudi stiski...in tukaj ni fer od tebe, do drugih, ki potrebujejo pomoč...spodbudo, nasvet...eno leto je kar te poznam in vem iz lastne izkušnje kako stvari potekajo pri tebi, ko sem se prijavila na forum, si poskušal tudi pri meni...in jaz obupana kakor sem bila...sem za trenutek celo verjela, da obvladaš...na srečo sm se kmalu umaknila...snidenje je bilo tisto, ki me je prepričalo...tvoji pogledi in ocenjevanje...človeka...ne pa želja, da bi nekomu zares pomagal...ali celo bil nekomu pravi prijatelj...To je moj pogled nate...samo moj...Tale forum tebi pomeni samo dvigovanje ega...in veš kaj...resne težave imaš potemtakem...in pri vsem tvojem provociranju...ampak v tem uživaš ane? ...bi lahko že zdavnaj naredu svoj forum...kot si govoru, da boš...

Poznam repliko na moj post...ker boš takoj užaljen...boš napisal nekaj pikrega nazaj...tokrat sm izpostavila sebe in svoje mnenje o tebi...pritožbo...ker si napisal, da naj se javimo...sam si podal izziv...evo ga...kregat se pa ne mislim...ker ...ker imam drugih zadev dovolj za počet v življenju...kot pa se kregat z nekom, ki zame ni kredibilen...Niti ne žalim nikogar...zame ste vsi enaki...ampak smo karakterno drugačni...eni gremo pač skupaj drugi ne...
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.370

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #18 dne:: petek, 24. oktober 2008 ura: 09:55 »

Sama lahko le prikimam Krasendan.

Skupina za samopomoč:
Sama sem dobila že več pritožb ljudi, ki hodijo na mojo skupino.
(ne samo letos, tudi že lani), da jih verbalno napadeš...jim je neprijetno ko jih izpostaviš direktnim vprašanjem. Ko sem te na to javno opozorila, si me pred celo skupino zmerjal (ne prvič), da nimam pojma o vodenju skupine...da kakšna sem itd...Ljudje so prišli tja po pomoč, ne poslušat tega kaj tebi ni ok na meni...(prizadane me tak odnos..čeprav se trudim naučit se, da me ne bi)
Odzivi, ki so prišli po tistem srečanju na moje OS...so bili zelo kritični do tebe.
Imam veliko znanja s področja čustev, anksioznosti, depresije (imeli smo predavanja za vodje skupin)
in ga zato upravičeno prenašam na pomoči potrebne.
Tiho jaz na skupini ne bom. Ljudje pridejo tja po roko, ki jim ponudi pomoč, upanje, tolažbo.
In dobim mnogo zahval za svoje delo, ki ga opravljam prostovoljno in brezplačno.

Moti me in ne bom več tolerirala (klasična zamuda Yanga je uro in pol) zamujanja na skupino za samopomoč. Zakaj?
Zato ker se na začetku predstavimo (veliko je novincev) in s tem ustvarimo med seboj nepoznani ljudje "varno okolje", povemo kaj nas teži, kaj imamo diagnozo..vemo komu in kaj govorimo o sebi...
Ljudje so mi rekli, da jim je neprijetno, ker upadeš notri, in takoj začneš z "analiziranjem" tistega, ki ti je najbližje sedežu...ne vedo niti kdo si, kaj tebe matra...padejo pa v tvoje lovke analiziranja in diagnosticiranja.

Osnoval si izven društva DAM "svojo skupino"...kjer bo potekalo vodenje pod tvojo taktirko in na tvoj način. (vključeno tudi skupinsko boksanje v vrečo....)
Pobral si ljudi iz naših skupin za samopomoč.
Kot vem se ta skupina ni obnesla in ne obstaja.

V klepetalnici:
so pritožbe predvsem novincev, da jih napadaš verbalno.
Tja si potem več ne upajo.
In velikokrat opazim, da si v klepetalnici sam in "čakaš....."

Toliko z moje strani. In ne bom več razpravljala o napisem.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
morska deklica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 298

« Odgovori #19 dne:: petek, 24. oktober 2008 ura: 10:34 »

clap Krasna
clap Aslan

Ne bom komentirala temo, ker se mi zdi, da se že prevečkrat zapletamo v temah okrog Yanga in Scorpiona ... Shocked in ker se mi ne da s5 brat podobnega bullshita:

...mene tuki skor noben ne mara...  ...večina me sam (in prav "z veseljem") napadate... Cry Cry jok jok ...sploh me pa kao skor noben ne razume... ...se počutim nesprejeto, kot da sem z Marsa padu...
...jaz sem pa sam dobro hotel, pa bi sam rad, da bi se vsi čimbolj radi imeli in razumeli...  Cry Cry Cry  jok

..tkole nekak se pol počutim... (če koga to sploh kej zanima  Cry, pa sej vas večino ne, pomoje?... ...in mi sam privoščite, a ne?  Cry)
...mah...., kaj čmo, gotovo sem sam "dobil svoje nazaj"? Sad... ...pa tudi samopomilovat se je kdaj treba, pa ne se delat neki močnega in "pametnega"...  Cry
Prijavljen

... it's never too late ... Smiley
Strani: [1] 2 3 4 ... 12   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar