FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. ponedeljek, 21. maj 2012 ura: 23:12

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: social anxiety therapy group  (Prebrano 1514 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Taylor
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« dne:: sobota, 16. avgust 2008 ura: 02:19 »

hey folk!

iščem ljudi za skupinsko terapijo (vedenjski del) od kognitivno vedenjske terapije.....bolje boste vedeli tisti ki ste že kaj delali z audio posnetki in skripto od Dr.Thomas A. Richardsa-Overcoming social anxiety...(za vse,ki še ne veste se terapijo lahko dobi na njegovi spletni strani http://www.socialanxietyinstitute.com/audioseries.html za tiste bolj iznajdljive pa tudi preko torrentow Pirate bay, Mininova, Emule  Grin)

Na terapiji delam že dobre 3 mesece in sedaj bi rada še vse skupaj zapečatila z skupinsko terapijo oz. s treniranjem tehnik v praksi Smiley

želela sem se udeležiti kar skupinske terapije pri Dr.Richardsu v Ameriki(Phoenixu) a je ta opcija odpadla saj mi moje trenutno finančno stanje tega ne omogoča....imajo namreč tudi internacionalne skupine v katerih sodelujejo ljudje iz celega sveta....
Nato se je ponudila druga možnost in nastala je skupina v Evropi natančneje v VB a ko sem jim pisala so mi žal povedali da je njihova skupina samo za ljudi iz Anglije..... so mi pa dali eno zanimivo idejo in sicer, da naj probam skupino ustanoviti kar sama!!!
ideja se mi sploh ne zdi tako slaba saj bi nas Dr.Richards ves čas vodil in nam dajal napotke za terapijo...in baje da oni tudi full spodbujajo ljudi k temu  in da je nastalo že kar nekaj  uspešnih skupinic na ta način............

kaj pravite je kdo za?
« Zadnje urejanje: sobota, 16. avgust 2008 ura: 09:56 od Aslan » Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.755

wanna be found

« Odgovori #1 dne:: sobota, 16. avgust 2008 ura: 07:15 »

Tudi jaz sem z pomocjo te audio serije veliko napredoval. V najhujsih trenutkih sem poslusal njegove
napotke...in z njegovo pomocjo zaspal , kadar v noceh ni bilo spanca od nikoder.
Mogoce se na forumu najde se kdo in mogoce tvoja ideja ni slaba. TI pa predlagam da se v septembru
oglasis na eni od skupin za samopomoc v okviru drustva DAM.

Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
miha93
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 29

« Odgovori #2 dne:: sobota, 02. april 2011 ura: 09:09 »

kje bi zaston dobil audio serije
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.864

« Odgovori #3 dne:: sobota, 02. april 2011 ura: 09:30 »

Lost jih ima. Pa jaz tudi nekje, samo najti moram. Napiši mi svoj mail na OS, pa bom videla, če jih najdem. Nekje na gmailu od pred 4 leta.  kiselnasmeh
Prijavljen

alexx Afro 
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.271

moja mačkonka Opa

« Odgovori #4 dne:: torek, 05. april 2011 ura: 14:50 »

..ali pa če posežeš po knjigi Premagovanje anksioznosti za Telebane in po orodjih za samopomoč na naši spletni strani.

masi
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.755

wanna be found

« Odgovori #5 dne:: torek, 05. april 2011 ura: 15:15 »

..ali pa če posežeš po knjigi Premagovanje anksioznosti za Telebane in po orodjih za samopomoč na naši spletni strani.

masi

oki   ker pred leti je bila ta audio serija edino kar se je dalo dobiti.
Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
miha93
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 29

« Odgovori #6 dne:: torek, 05. april 2011 ura: 23:26 »

sem že dobil hvala
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: