hey folk!
iščem ljudi za skupinsko terapijo (vedenjski del) od kognitivno vedenjske terapije.....bolje boste vedeli tisti ki ste že kaj delali z audio posnetki in skripto od Dr.Thomas A. Richardsa-Overcoming social anxiety...(za vse,ki še ne veste se terapijo lahko dobi na njegovi spletni strani
http://www.socialanxietyinstitute.com/audioseries.html za tiste bolj iznajdljive pa tudi preko torrentow Pirate bay, Mininova, Emule

)
Na terapiji delam že dobre 3 mesece in sedaj bi rada še vse skupaj zapečatila z skupinsko terapijo oz. s treniranjem tehnik v praksi

želela sem se udeležiti kar skupinske terapije pri Dr.Richardsu v Ameriki(Phoenixu) a je ta opcija odpadla saj mi moje trenutno finančno stanje tega ne omogoča....imajo namreč tudi internacionalne skupine v katerih sodelujejo ljudje iz celega sveta....
Nato se je ponudila druga možnost in nastala je skupina v Evropi natančneje v VB a ko sem jim pisala so mi žal povedali da je njihova skupina samo za ljudi iz Anglije..... so mi pa dali eno zanimivo idejo in sicer, da naj probam skupino ustanoviti kar sama!!!
ideja se mi sploh ne zdi tako slaba saj bi nas Dr.Richards ves čas vodil in nam dajal napotke za terapijo...in baje da oni tudi full spodbujajo ljudi k temu in da je nastalo že kar nekaj uspešnih skupinic na ta način............
kaj pravite je kdo za?