NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran
Mesečni pogled
Mesečni pogled
Flat pogled
Flat pogled
Tedenski pogled
Tedenski pogled
Dnevni pogled
Dnevni pogled
Kategorije
Kategorije
Iskanje
Iskanje

Dogodek: 'Hop! Spomin Ti Moj V Galop!'

Izobraževanje
Napoved delavnic seminarjev in drugih oblik izibraževanja.
Datum: ponedeljek, 28.oktober 2013 ob 18:00

Delavnica v Ljubljani : Hop! spomin ti moj v galop!
Delavnica urjenja spomina bo potekala 28. 10. od 17:30 do 20:00. Na naslovu Tehnološki park,Teslova 30,Ljubljana Vodi jo: Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih.

Do nedavnega je veljalo, da se z določeno možgansko kapaciteto rodimo. Imaš ali nimaš. .. danes nam sodobna nevroznanstvena dognanja govorijo drugače. Naši možgani so plastični. To pomeni, da se razvijajo. negativni vplivi - npr. prekomerna obremenjenost s stresom, zdravili, neugodnimi življenjskimi izkušnjami.. lahko neugodno vpliva na funkcionalnost naših možgan. Obratno pa lahko naše umske kapacitete tudi povečamo. Z enostavnimi tehnikami lahko pripomoremo k izboljšanju naše spominske kapacitete, hkrati pa s tem tudi spodbujamo tvorjenje novih nevronskih povezav v naših možganih. "Use it or loose it!".. je simpatičen izrek ki še kako dobro opisuje situacijo naših možgan.

Na našem tokratnem srečanju se bomo spoznali s plastičnostjo naših možgan. Osvojili bomo nekaj konkretnih tehnik, s katerimi si lahko pomagamo do boljšega pomnenja in se učili ohranjati samovzpodbujajoč miselni slog, ki nas bo podpiral pri ohranjanju mentalne čilosti.

Delavnico pripravljam Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih.. Pri svojem psihoterapevtskem in svetovalnem delu integriram elemente kognitivno vedenjske terapije, integrativne transakcijske analize, hipnoze in EMDr-ja. Veliko se posvečam delu s socialno anksioznostjo, pa tudi s travmami in raznimi oblikami (ne)kemičnih odvisnosti. Posebno me zanimajo življenjske krize in pomoč posameznikom pri adaptivnem, funkcionalnem premoščanju le teh. Več o meni in mojem delu na www.tjasakos.net

Predavanje je sofinancirano z strani MOL in MZ .


Preišči koledar


skupine
Švicarski prispevek
Podprto z donacijo Švice v okviru Švicarskega prispevka razširjeni Evropski uniji.
SOS Telefoni

ŽIV ŽIV

Podarite 0,5% dohodnine

Podarite
Dobrodelnost vas nič ne stane. Izpolnite obrazec

Pomembne povezave
DAM na Facebooku

Sledi nam na FACEBOOKU
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami