NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Društvene novice arrow Članarina društva DAM
Članarina društva DAM Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
08. 01. 2012
 Spoštovani obiskovalci spletnega portala in foruma Društva DAM,

Naše dejavnosti so močno odvisne od dobre volje in finančne podpore organizacij in ljudi, ki z nami sodelujejo (Mestna občina Ljubljana, Krka, Lek, MDDSZ Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve, Mestna občina Koper MOK, Ministrstvo za zdravje MZ, ). Člani društva tudi sami prispevajo simbolično članarino za podporo naših dejavnosti. V prihodnosti načrtujemo organiziranje posebnih delavnic tehnik sproščanja, dihalnih tehnik in tehnik učenja socialnih veščin. Ker smo neprofitno humanitarno društvo, nam za organiziranje posebnih predavanj velikokrat enostavno zmanjka financ, čeprav je povpraševanje ogromno. Našim uporabnikom in članom želimo v prihodnosti nuditi še več in bolje, ne samo v društvu, pač pa tudi na portalu in forumu.

Odločili smo se, da bomo člane društva, ki sproti redno plačujejo članarino, nagradili z določenimi ugodnostmi. Pozorno preberite!

-    Popusti na delavnice, organizirane v okviru Društva DAM
-    Nižja članarina za socialno ogrožene
-    Obisk psihoedukacijskih skupin in izobraževanj, ki so v okviru sofinanciranega programa

 

Primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga

Kdor ne želi koristiti ugodnosti članarine ali želi društvo še dodatno finančno podpreti, lahko na naš TR nakaže donacijo oz. prostovoljni prispevek. Na našem portalu www.nebojse.si bomo objavili tudi sliko pravilno izpolnjene položnice za pomoč uporabnikom. Seznam donatorjev bo transparentno objavljen, kdor želi ostati anonimen, pa naj pred vsoto, ki jo je prispeval, napiše "anonimni donator". Ne pozabite, da iz malega nastane veliko tudi 5 evrov pomeni razliko za naš skupni proračun.

Kdorkoli želi finančno prispevati k ustvarjanju boljšega in prijaznejšega sveta za osebe z anksioznimi motnjami in depresijo  in tako podpreti naše aktivnosti, nam lahko pomaga s simbolično vsoto – članarino ali donacijo. V letu 2012 znaša članarina za člane društva:

  • 10,43 € dijaki, študenti, brezposelni, upokojenci
  • 20,86 € zaposleni

Članarino je mogoče nakazati na naš transakcijski račun (SI56) 0201 8025 5064 178, sklic lahko vpišete 00 000000 (če plačate s pomočjo storitev svoje spletne (internetne) banke), namen: Članarina. Tisti, ki pa ne želite postati člani in želite prispevati simbolično vsoto, pa v namen napišite: Donacija.

 Plačilo članarine velja samo za tekoče leto, zato se jo izplača poravnati čim hitreje v začetku leta.

Iskrena hvala vsem, ki prispevate sredstva za naše društvo!
Vodstvo Društva DAM
8. januar 2012

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami