NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Odprta pisma arrow Praznična voščilnica in novoletne želje!
Praznična voščilnica in novoletne želje! Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
18. 12. 2011
 Drage članice in člani Društva DAM ter vsi naši cenjeni podporniki, nepogrešljivi uporabniki portala in foruma, ustvarjalci vsebin ali preprosto tisti, ki nas tu in tam obiščete, kaj preberete in že samo s tem prispevate k temu, da ima naše društvo služi svojemu smislu in namenu.


 Kako lepo bo spet zakorakati v novo leto v vaši družbi! Samo še nekaj dni nas loči od tisočerih novoletnih zaobljub in prisrčnih želja, ki bi jih radi uresničili v letu 2012. Naj bodo prav ti praznični dnevi čas za razmislek, za refleksijo, kaj nam je staro leto prineslo. Bilo je polno dobrega, pa tudi manj dobrega, dogodkov, ki so nam polepšali in včasih zagrenili kakšen dan. Nič hudega, če se ni vse izteklo po načrtih. Nikoli se ne. Pa kljub temu misleci pravijo, da je vse točno tako, kot mora biti. Ne pozabite na to! Pomen sosledja dogodkov nam morda ni vedno viden na prvi pogled. Z odprtim umom in pozitivnim odnosom pa lahko čez čas vendarle razumemo in rečemo: "Da, vse je v redu."

Poglejte, koliko časa se že poznamo. Vaše tople besede in podpora ostalim, ki ste jim samo s tem, da obstajate, pomagali skozi težke trenutke, so zapisane v zgodovino društva DAM. Skupaj ustvarjamo naše spletišče, skupaj se družimo, si pomagamo, se bodrimo in si pričaramo košček miru v nemalokrat prehitrem tempu življenja. Ker smo temperamentni in smo si med seboj tako različni, se tu in tam krešejo tudi iskre. Naj vam nikar ne kalijo dobrega vzdušja. Vse to spada v sobivanje, zato pa je letošnja želja uredništva, da se pred besedami vedno prižge tudi lučka pretehtanih misli.

Želimo vam vesele praznike, take, ki prinašajo smeh in zadovoljstvo, saj nikoli nismo sami, tudi kadar ni nikogar poleg nas. Zato pridite in delite svoje lepe želje še z ostalimi na forumu, naj vam v srcu posije mir, naj se razblinijo oblaki strahu in meglice žalosti, za vsakega od nas namreč sije sonce!

Hvala, ker ste, hvala, ker ste še eno leto preživeli skupaj z nami. Naj se pozlatijo prijateljske vezi, naj se pozabijo trenja in naj naše druženje ozaljša tudi dneve prihajajočega leta!

Vesele božično-novoletne praznike in predvsem SREČNO v letu 2012!!!

Ekipa DAM

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami