NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Odprta pisma arrow Praznična voščilnica in novoletne želje!
Praznična voščilnica in novoletne želje! Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
20. 12. 2010

ImageDragi člani in članice Društva DAM ter vsi naši cenjeni podporniki, nepogrešljivi uporabniki portala in foruma, ustvarjalci vsebin ali preprosto tisti, ki nas tu in tam obiščete, kaj preberete in že samo s tem prispevate k temu, da ima naše društvo služi svojemu smislu in namenu,

želimo vam vse najlepše v teh prazničnih dneh. Naj vam prinesejo občutek bližine z vsemi, ki jih imate radi, predvsem pa notranji mir, ki se nam tekom leta tako pogosto izmuzne v diru med vsakdanjimi obveznostmi.

VESELE PRAZNIKE !Naj bo prednovoletni čas tudi čas kontemplacije, razmisleka o tem, kar je bilo do sedaj, in tem, kar si želimo v prihodnosti. Naj torej pomeni upanje na dobro, še boljše novo leto. Naj prinese odgovore na vprašanja. In naj prinese veselje, ker smo tu, ker skupaj premagujemo težave. Prav v takih trenutkih, ko se hvaležni ozremo okrog sebe in opazimo, da nismo sami, se namreč najbolj zavemo svoje notranje moči in sposobnosti, da premikamo nevidne meje in osebnostno rastemo.

Hvala vsem, ker ste z nami doživeli še eno čudovito, spoznanj in uspehov polno leto. Ne pozabite, da ste s svojo voljo, vztrajnostjo, pogumom in dobrosrčnostjo pomembno prispevali k temu, da je naš forum še vedno varno zatočišče za mnoge, ki se znajdejo v primežu anksioznih motenj in depresije. S tem, da ste tu, da pomagate drugim in obenem sebi, vsak dan pomagate ustvarjati vsaj za malenkost boljši in bolj prijazen svet. Bodite ponosni na to, saj ni vsakomur dano, da napravi razliko v svetu! Hvala, ker ste z nami.

Vesele božično-novoletne praznike in predvsem SREČNO v letu 2011!!!

Ekipa DAM

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami