Spolna moč kot nekoč Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
18. 12. 2010
Image  (*PR) Spolna moč kot nekoč

Motnja erekcije je nezmožnost doseganja in vzdrževanja erekcije za uspešen spolni odnos. V Sloveniji se z njo sooča vsak peti moški, ustrezno pomoč pa poišče le 5 % moških.

Image Več o njej lahko preberete na spletni strani www.midva.com. Tam je objavljen tudi vprašalnik za oceno erektilne funkcije, s pomočjo katerega lahko ugotovite, kakšna je vaša erektilna sposobnost. Priporočamo vam, da ga izpolnite, še preden se boste o težavah posvetovali s svojim osebnim zdravnikom.

Če bi radi naredili prvi korak k reševanju težav z motnjo erekcije, lahko pokličete tudi na brezplačno telefonsko številko 080 2 69 2, kjer vam vsak četrtek od 16. do 18. ure prisluhne in svetuje urolog. Na spletni strani www.midva.com najdete še seznam vseh uroloških ambulant v Sloveniji, kamor lahko pokličete in se naročite za pregled.

Strokovnjaki menijo, da je motnja erekcije težava para in da se najbolje reši, če sodelujeta oba partnerja. Na spletni strani izveste tudi več o tem, kaj lahko stori partnerka.

Obiščite www.midva.com . Naj bo vaša spolna moč znova taka kot nekoč.

*PR - promocijski članek

 *PR - promocijski članki, ki jih prispevajo sponzorji, oglaševalci in drugi, s katerimi sodeluje Društvo DAM so označeni z oznako "PR".
 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2022 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami