Vabljeni na predstavitev knjige Natisni E-pošta
Vpisal: Hister Caprae   
04. 10. 2010
Premagovanje anksioznosti za telebane Premagovanje anksioznosti za telebane

Slovenci bomo jeseni bogatejši za prevod odličnega priročnika, obsežnega, razumljivega in humornega vodiča za vse, ki se tako ali drugače spopadajo z anksioznimi motnjami, knjige Premagovanje anksioznosti za telebane.
Knjiga, ki je nastala v sodelovanju Društva DAM in Društva Ozara Slovenija v sodelovanju z založbo Pasadena, bo izšla prav na svetovni dan duševnega zdravja, 10. oktobra 2010.

Zahvala gre tudi sponzorjema: AGROCHEM d.o.o. in  FINIMED ,
ki tako dokazujeta svojo družbeno odgovornost.

ImageZato vas vabimo na predstavitev priročnika, ki bo v četrtek, 7. oktobra 2010 ob 17. uri v KUD-u France Prešeren(Karunova 14, Ljubljana).

Priročnik bodo predstavili strokovna recenzentka doc.dr. Mojca Zvezdana Dernovšek, dr.med.,spec.psih., predsednica Društva DAM Maja Valič, delovna terapevtka in študentka SFU Ljubljana Pika Marija Bensa in generalna sekretarka društva Ozara Slovenija Mateja Kramberger.

Obsežni priročnik Premagovanje anksioznosti za telebane je nepogrešljivo orodje za samopomoč vsem tistim, ki jih v kot stisnejo panični napadi, stres, tesnoba in ohromljujoč strah, zelo pomembno pa je, da je opremljena z aktualnimi slovenskimi informacijami o dostopu do pomoči.

Več o knjigi v prispevku na portalu NEBOJSE.si

Za novinarje bodo na voljo tudi recenzentski izvodi.

 Knjigo lahko naročite že sedaj preko spletne naročilnice . Cena posamezne knjige je 24,95 eur, založba Pasadena pa omogoča 20% nižjo ceno za vse, ki boste naročili preko naše spletne strani, torej 19,96 €. Stroške poštnine krije založba.
 
Naj vas ne bo strah, pridite!

predsednik Društva Ozara Slovenija mag. Bogdan Dobnik
predsednica Društva DAM Maja Valič

 

Društvo DAM
Pasadena - založba
OZARA




 

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami