Skupina za premagovanje socialne anksioznosti Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
07. 04. 2010
ImageSocialna anksioznost in socialna fobija spadata v spekter anksioznih motenj in se povezujeta z vrsto značilnih težav na vedenjskem, somatskem, čustvenem in miselnem področju. Te težave so za posameznika zelo obremenilne, saj ga ovirajo v vsakdanjem življenju. Znanstvene raziskave so pokazale, da je pri premagovanju tovrstnih težav posebno učinkovit kognitivno vedenski pristo (VKT). Zaradi dobrih rezultatov, ki jih daje delo v skupini, bomo v maju začeli s terapevtsko delavnico za premagovanje socialne anksioznosti.
Delavnica prične z delom v četrtek 13. maja 2010, ob 17.30 uri.

ImageObvestilo o spremembi lokacije

Delavnica bo potekala na naslovu DOLENJSKA CESTA 83 v Ljubljani in ne v Tehnološkem parku na Brdu, Tehnološki park 19, Ljubljana.
Opis poti: z LPP štev. 3 do postajališča Akademija. Pri semaforju za pešce je potrebno zaviti levo v hrib in nadaljevati pot v breg. Na levi strani je oranžna stavba, vhod pa je iz leve strani.

Delavnica bo potekala v maju in juniju enkrat tedensko in bo za člane društva DAM brezplačna. Razjasnili  bomo vzroke in psihične mehanizme, ki so v ozadju težav, učili se bomo raznih tehnik sproščanja, preverjali predpostavke, ki so v ozadju težav v socialnih situacijah ter se postopno učili obvladovati  tesnobo v tovrstnih situacijah. Strokovno vodstvo in skupina bosta pripomogla, da bomo razvijali strategije za zmanjšanje anksioznosti do stopnje, kjer le-ta več ne bo disfunkcionalna..

Skupino bo vodila Tjaša M. Kos, univ. dipl. psihologinja. Potekala bo v v popoldanskih urah v Ljubljani..

Prijave za sodelovanje na skupini zbiramo na naslovu E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Delavnico sofinancira Ministrstvo za delo družino in socialne zadeve.

Vabljeni!

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami