KRKA vabi na dan odprtih vrat Natisni E-pošta
Vpisal: Hister Caprae   
05. 03. 2010
KRKASpoštovani!
V Krko, tovarno zdravil, d. d., Novo mesto, vsako leto povabimo različne obiskovalce in jim pokažemo osrednjo proizvodno lokacijo v Novem mestu ter jih popeljemo na ogled  najsodobnejšega obrata za proizvodnjo tablet in kapsul, imenovanega Notol. Obiskovalcem po ogledih predstavimo tudi naše izdelke in storitve ter jim omogočimo ugodnejši nakup kozmetičnih izdelkov in izdelkov za samozdravljenje v bližnji lekarni; poskrbimo pa tudi za okrepčilo.

Tokrat v Krko z veseljem vabimo tudi člane vašega društva.
Vabimo vas, da se nam skupaj s svojimi najbližjimi pridružite na dnevu odprtih vrat, ki bo v soboto, 10. aprila 2010, na Šmarješki cesti 6 v Novem mestu.  Za parkiranje bo poskrbljeno na parkirišču pred upravno stavbo Krke.

Celoten program obiska običajno traja približno dve uri. Ker bomo med ogledom veliko hodili; tudi po stopnicah, vas prosimo, da na to opozorite svoje člane, ki naj presodijo o svoji udeležbi.

Vse, ki si želijo udeležiti dneva odprtih vrat v KRKI, prosimo, da se prijavijo na e-mail Društva DAM ( E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ) najkasneje do 20. marca 2010
Lahko se prijavite tudi s pomočjo obrazca na naslednji povezavi -Image

V pričakovanju odziva vas lepo pozdravljamo

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami