NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Dogodki arrow Ob svetovnem dnevu duševnega zdravja predstavljamo Depresijo za telebane
Ob svetovnem dnevu duševnega zdravja predstavljamo Depresijo za telebane Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
08. 10. 2009
ImageOb svetovnem dnevu duševnega zdravja, ki ga vsako leto obeležujemo 10. oktobra, Vas vljudno vabimo na novinarsko konferenco in predstavitev nove knjige Depresija za telebane, ki bo pomembno obogatila police s priročniki za samopomoč in pogumnim borcem s temi duševnimi motnjami olajšala pot do boljšega počutja.
Novinarska konferenca bo potekala

Imagev petek, 9. oktobra, ob 12. uri,

v Veliki dvorani podjetja Krka, d.d.,

Novo mesto,  

na Dunajski 65 v Ljubljani


Na predstavitvi, ki jo bo vodila novinarka Jasna Tepina, bosta sodelovali prevajalka in predstavnica Društva DAM Emanuela Malačič Kladnik in strokovna recenzentka knjig doc. dr. Mojca Zvezdana Dernovšek, dr. med. Poleg njiju bosta spregovorili tudi mag. Elizabeta Suhadolc, direktorica marketinga v Krki, tovarni zdravil, d. D., Novo mesto ter Vlasta Meden Klavora, dr. med., spec. psihiatrije, ki bo predstavila zanimivo umetniško razstavo Portreti, katere avtorji so ljudje s težavami v duševnem zdravju. Razstava je od 10. septembra na ogled v Krkini galeriji.

Veseli bomo Vaše prisotnosti. Skupaj bomo zaželeli knjigi, da vedno najde pot v roke tistih, ki jo najbolj potrebujejo. Dobrodošli!

Društvo DAM
 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami