Depresija in Bipolarna motnja za telebane Natisni E-pošta
Vpisal: Hister Caprae   
21. 08. 2009
ImageDruštvo DAM uresničuje svoje zastavljene cilje - predstavljamo vam dve novi knjigi, ki ju izdajamo v sodelovanju z založbo Pasadena, z naslovom:  Depresija za telebane, ki izide septembra in Bipolarna motnja za telebane, ki izide oktobra 2009. To je velik dosežek za naše društvo, saj sta knjigi po mnenju recenzentov izjemno kvalitetni.

Za odlična prevoda sočnega in humornega besedila so poskrbele naše članice v tesnem in nenehnem sodelovanju s strokovnima recenzentoma, doc. dr. Mojco Dernovšek in prof. dr. Rokom Tavčarjem (brez njiju bi bile prevajalke nemalokrat v zagati), zato je slovenska izdaja usklajena s pri nas rabljeno strokovno terminologijo in organizacijo zdravstvene oskrbe v naši državi. Za vsestransko prizadevnost in neprekinjeno podporo pri projektu jima gre velika hvala; brez njiju se projekt ne bi uresničil.

Neuresničen bi ostal tudi brez entuziastov na založbi Pasadena – direktorja Boruta Rismala, ki je sprejel izziv, kakršnega predstavljajo nove vsebine zbirke Za telebane, in Petra Smoleta ter Romana Peklaja, ki sta v te vsebine pogumno in s humorjem zagrizla.

Tudi brez sponzorjev bi projekt ostal le pri zamisli: Krka (Depresija za telebane) in AstraZeneca (Bipolarna motnja za telebane) tako dokazujeta svojo družbeno odgovornost.

Image
Knjigi lahko naročite že sedaj preko spletne naročilnice. Cena posamezne knjige je 24,95 eur, založba Pasadena pa omogoča 20 % nižjo ceno za vse, ki boste naročili preko naše spletne strani, torej 19,96 €. Stroške poštnine krije založba.


PREDNAROČILO:


Naročilnica za knjigo Depresija za telebane
Naročilnica za knjigo Bipolarna motnja za telebane

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami