Vabilo - postanite člani Društva DAM Natisni E-pošta
Vpisal: DAMa   
30. 07. 2007
ImageSpoštovani uporabniki in uporabnice spletnega portala in foruma www.Nebojse.si !

Ponovno Vas vljudno vabimo, da se vključite v Društvo DAM, prvo slovensko društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami. Skupaj smo le kratek čas, vendar se našega napredka ne da opisati z besedami. Treba je doživeti čudovito čustvo povezanosti, ki ga naši člani začutijo na skupinah, družabnih prireditvah, na predavanjih. Združevanje vseh, ki so se ali se še borijo z anksioznimi motnjami in depresijo, je nekaj novega v slovenskem prostoru in prinaša olajšanje spoznanja, da v svojih stiskah nismo sami.

Pridružite se nam na eni od dveh skupin, ki potekata v Ljubljani, ali v novi skupini, ki se srečuje na Bledu. Premagujte svoje strahove v družbi ljudi, ki Vas razumejo in pridite na družabna srečanja, ki jih redno organizira Društvo DAM.

Naše dejavnosti so močno odvisne od dobre volje in finančne podpore organizacij in ljudi, ki z nami sodelujejo (Mestna občina Ljubljana , IVZ RS, Lek ). Člani društva tudi sami prispevajo simbolično članarino za podporo naših dejavnosti. V prihodnosti načrtujemo organiziranje posebnih delavnic tehnik sproščanja, dihalnih tehnik in tehnik učenja socialnih veščin. Ker smo neprofitno društvo, nam za organiziranje posebnih predavanj velikokrat enostavno zmanjka financ, čeprav je povpraševanje ogromno. Našim uporabnikom in članom želimo v prihodnosti nuditi še več in bolje, ne samo v društvu, pač pa tudi na portalu in forumu.

Kdorkoli želi tudi finančno prispevati k ustvarjanju boljšega in prijaznejšega sveta za osebe z anksioznimi motnjami in depresijo  in tako podpreti naše aktivnosti, lahko simbolično vsoto - članarino. V letu 2007 znaša članarina za člane društva:

  • 10,43 € = 2.499,45 SIT dijaki, študenti, brezposelni, upokojenci
  • 20,86 € = 4.998,89 SIT zaposleni

 (Tečaj za preračun SIT-EUR je paritetni tečaj 239,64)

Čllanarino je mogoče nakazati na naš novi transakcijski račun (SI56) 0201 8025 5064 178, sklic je rojstni dan našega portala 952005, namen: Članarina. Tisti, ki pa ne želite postati člani in želite prispevati simbolično vsoto, pa v namen napišite: Donacija.

Pristopnico, ki jo izpolnite in pošljete na naslov društva DAM najdete tukaj -->>

Iskrena hvala vsem, ki prispevate sredstva za naše društvo!

Vodstvo Društva DAM

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami