Intuition, Imagination, Innovation Natisni E-pošta
Vpisal: Hister Caprae   
28. 04. 2009
ImageObveščamo vas o dogodkih, organiziranih v spomin na vsestranskega psihiatra in psihologa dr. Andreja Marušiča, ki je neizbrisno zaznamoval tako mednarodno psihiatrično stroko kot tudi slovensko javno življenje.

V ponedeljek, 4. maja 2009, bo potekala mednarodna konferenca z naslovom "Triple I - Intuition, Imagination, Innovation", organizirana v spomin na dr. Andreja Marušiča. Konferenca, na temo novih pristopov k duševnemu zdravju s posebnim poudarkom na suicidiologiji se bo odvijala od 9.00 do 18.00 v Središču Rotunda (Destradijev trg 11) v Kopru, na njej pa bodo s prispevki sodelovali domači in tuji strokovnjaki, med njimi Diego de Leo, Marco Sarchiapone, Slavko Ziherl, Saška Roškar, Nikolina Jovanović in Andraž Teršek.

V okviru konference bo prav tako v Središču Rotunda ob 17h potekala tudi predstavitev knjige Javno duševno zdravje avtorjev dr. Andreja Marušiča in Sanje Temnik, ki bo na isti dan izšla v založbi celjske Mohorjeve družbe.

Vabimo vas tudi na zaključni dogodek konference v ponedeljek, 4. maja 2009 ob 19. uri, ko bo Rudi Bučar zaigral pesmi Andreja Marušiča v Palači Manzioli v Izoli.

Konferenco organizirata Fakulteta za matematiko naravoslovje in informacijske tehnologije in Primorski inštitut za naravoslovne in tehnične vede, Univerza na Primorskem.

Za več informacij vam je na voljo ga. Manca Drobne ( E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , tel: 05 611 75 74).

Marija Zidar

--
Univerza na Primorskem
Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Glagoljaška 8, 6000 Koper

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami