NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Dogodki arrow Gibanje za ohranitev in izboljšanje javnega zdravstva
Gibanje za ohranitev in izboljšanje javnega zdravstva Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
29. 03. 2009
Vljudno vas vabimo na Ustanovno Skupščino Združenja za državljanski nadzor zdravstvenega varstva (društva), ki bo v četrtek, 2.aprila 2009 ob 17.uri v Jakopičevi dvorani ZZZS na Miklošičevi 24 v Ljubljani.

V Gibanju za izboljšanje in ohranitev javnega zdravstva smo se odločili, da se organiziramo v društvo zato, da bi lažje in bolje uresničevali cilje, ki smo si jih zadali pred dvema letoma in pol. Prepričani smo, smo to dolžni našim podpornicam in podpornikom, ki so nam dali podporo s svojimi podpisi. Apel po ohranitvi temeljnih principov delovanja zdravstvenega sistema v Sloveniji, to je solidarnosti, pravičnosti, dostopnosti in kakovosti, je naletel na velik odziv in podprlo nas je že blizu 80 000 ljudi.

V Gibanju smo prepričani, da smo s svojim aktivnim delom, opozarjanjem na nesprejemljive in za ljudi škodljiva ravnanja zdravstvene politike, napačno načrtovane spremembe upočasnili.

Upamo, da se nam pridružite pri ustanovitvi društva v čim večjem številu, da bomo nadaljevali z uresničevanjem naših skupnih ciljev v dobrobit vseh.

Prosimo vas tudi, da to povabilo pošljete tudi svojim prijateljicam in prijateljem ter sodelavkam in sodelavcem po vaših mrežah.
 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami