Vabilo na občni zbor Društva DAM Natisni E-pošta
Vpisal: DAMa   
11. 03. 2007
Spoštovani člani!

V soboto 24. 3. 2007ob 16. uri vabimo vse ČLANE na OBČNI ZBOR našega društva, ki bo v gostilni v Mostecu.
DNEVNI RED:
Image 1.    Predstavitev aktivnosti in sprejem poročila društva za leto 2006
2.    Volitve
3.    Načrti za leto 2007
4.    Sprememba statuta
5.    Razno

Člani ste vsi, ki ste podpisali pristopnico.
Prosimo, da se odzovete vabilu, da bomo sklepčni. V letu 2006 je v Uradnem listu izšel nov Zakon o društvih , zato imamo možnost, da naš stari statut prilagodimo novemu.

In ker se radi družimo, nadaljujemo po 18. uri z DRUŽABNIM SREČANJEM. Na ta del pa ste vabljeni vsi, torej tudi tisti, ki niste člani.  (Kliknite na "Preberite več" za navodila, kako priti do mosteca)

Napotki: kako pridemo do Mosteca?
Po obvoznici s primorske strani - Z obvoznice zavijete na izvozu "Brdo" in se vozite po "Poti za Brdom". Na prvem pravem križišču zavijete LEVO, vozite preko polja in gozda ter pridete na "Večno pot" (zavijte levo). Po tej cesti greste naprej še 200 metrov, dokler se ne pojavi en odcep na DESNO - za Mostec (kar je označeno). Od tam vozite nekaj časa po gozdu naprej, potem pa zavijete LEVO in nato še enkrat LEVO. Pridete takoj pred kočo.

Iz Centra Ljubljane
- se peljete mimo Cankarjevega doma in zavijete DESNO v podhod pod "Tivolsko cesto".  Nekaj časa vozite po "Cesti 27. aprila", ki se spremeni v "Večno pot". Peljete se mimo živalskega vrta in po "Večni poti" naprej do Mosteca, kjer zavijete DESNO, nato pa po gozdičku in dvakrat LEVO, kot je že opisano zgoraj.
Tisti, ki mislite, da vam bo pot do Mosteca kljub navodilom povzročala sive lase, se lahko na forumu dogovorite za zborno mesto pri Živalskem vrtu, kjer vas lahko kdo od poznavalcev poti pričaka.

 

Prisrčno vabljeni na delovno in družabno srečanje!
Društvo Dam

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami