NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Odprta pisma arrow Božično-novoletno voščilo ekipe DAM
Božično-novoletno voščilo ekipe DAM Natisni E-pošta
Vpisal: DAMa   
19. 12. 2007
Najdražji uporabniki in uporabnice portala in foruma DAM!

ImageVeseli prazniki so tako rekoč pred vrati, dišijo po prijetnih začimbah novega leta in nas vabijo k razmisleku o preteklem letu. Kadar stopamo v novo leto so naše misli običajno polne novoletnih obljub, upanja za spremembe na bolje in o dobrem, za vse okrog nas. Hkrati pa se znajdemo tudi pod nemalo stresa zaradi kopice opravkov, ki jih prazniki prinesejo. Nakupovanje, kuhanje in obiski so za marsikoga precejšnje breme, a nikar se zaradi tega ne pustite prestrašiti! Nič hudega ni, če ne gre vse kot po maslu. Zato pa smo tu skupaj, da si med seboj pomagamo, se podpiramo in se pohvalimo!

ImageSkupaj smo preživeli že marsikaj - toliko izkušenj smo si zaupali in toliko lepih stvari smo si delili! V novem letu želimo, da bi nadaljujevali začeta prijateljstva, da bi kot do sedaj pomagali drug drugemu, da bi ohranjali naš forum prijeten, miren kotiček druženja za vsakogar, ki naleti na podobne težave, kot mi. Želimo si, da vsak od nas ve, da NISMO SAMI, četudi nas morda kdaj spremlja tak občutek.

Želimo, da vsakdo uspe v iskanju miru znotraj sebe in da zasije s polno lučjo. Vsak od nas jo namreč skriva v sebi, ne pozabite. (preberite več!)

Želimo vam hkrati tudi srečen božič, poln smeha, s cimetom posutih dobrot in miru na svetu. Naj vas na božični dan spremlja sreča, vsepovsod in venomer.

Večina ljudi se bo v tem čudovito pestrem času odpravila na obiske k sorodnikom, prijateljem, a ne pozabite, da imate kadarkoli na voljo tudi forum. Če ste osamljeni, nikar ne odlašajte! Pridite na forum in praznujte skupaj z drugimi forumaši!

Za konec še zahvala vsem vam, za čudovito leto, ki smo ga preživeli skupaj. Nekateri bolj virtualno, nekateri tudi v živo, na srečanjih. Veselimo se druženja z vsemi tudi v letu, ki prihaja!

Vse dobro vsem, kolektiv Društva DAM

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami