NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran
Predbožično srečanje! Vabljeni vsi! Natisni E-pošta
Vpisal: DAMa   
24. 11. 2006

ImageDragi uporabniki in gostje!

Ob izteku leta 2006 se dobimo v Mostecu, dne 15.12.2006 ob 18.oo uri, kjer se bomo skupaj poveselili, poklepetali, nazdravili ter vsaj za nekaj časa pozabili na vsakdanje tegobe, ki nas pestijo.

Prijave pošljite po osebnem sporočilu uporabnici masi.
Možna je tudi rezervacija večerje 1.600.- sit po osebi. Če se odločite za večerjo mi prosim to sporočite ob vaši prijavi. Prijave pošljite do 08.12.2006.
SPODAJ SMO ZAPISALI TUDI NAVODILA, KAKO PRITI DO MOSTECA, KJE JE ZBIRNO MESTO IN NEKAJ O SIMBOLIČNIH DARILCIH (kliknite na "preberi več")

Prisrčno vabljeni in vse lepo ter dobro,
Društvo Dam

 Napotki: kako pridemo do Mosteca?
Po obvoznici s primorske strani - Z obvoznice zavijete na izvozu "Brdo" in se vozite po "Poti za Brdom". Na prvem pravem križišču zavijete LEVO, vozite preko polja in gozda ter pridete na "Večno pot" (zavijte levo). Po tej cesti greste naprej še 200 metrov, dokler se ne pojavi en odcep na DESNO - za Mostec (kar je označeno). Od tam vozite nekaj časa po gozdu naprej, potem pa zavijete LEVO in nato še enkrat LEVO. Pridete takoj pred kočo.

Iz Centra Ljubljane - se peljete mimo Cankarjevega doma in zavijete DESNO v podhod pod "Tivolsko cesto".  Nekaj časa vozite po "Cesti 27. aprila", ki se spremeni v "Večno pot". Peljete se mimo živalskega vrta in po "Večni poti" naprej do Mosteca, kjer zavijete DESNO, nato pa po gozdičku in dvakrat LEVO, kot je že opisano zgoraj.

Zbirno mesto -Za vse tiste, ki bi se raje prej dobili in skupaj odšli do Mosteca - zberemo se na parkirišču živalskega vrta natanko ob 17:30 in gremo nato v koloni do mesta srečanja.

Simbolična darilca - Če se strinjate z obdarovanjem, naj vsakdo - tudi v imenu otrok (zanje posebej označeno) - prinese s seboj kako malenkost, ki bi jo rad dal komu od forumskih prijateljev. Lahko gre za staro, a dobro knjigo, kak vaš izdelek, posebej ljubo CDjko, presnet film ali tečaj za sproščanje, obesek... skratka nekaj ne predragega (orientir naj bo max 1000 sit), vsekakor pa ljubega. Darilce naj bo zavito. Zadeva bo uspela, če bomo vsi prinesli tovrstno drobno pozornost - če ste za to, ob prijavi potrdite, da boste darilce prinesli. Masi pa bo prinesla majčke.

Veselimo se srečanja z vami!
Pozabite na strah, zberite pogum in spoznajte nekaj čudovitih novih ljudi!

 
< Nazaj   Naprej >
skupine
Švicarski prispevek
Podprto z donacijo Švice v okviru Švicarskega prispevka razširjeni Evropski uniji.
SOS Telefoni

ŽIV ŽIV

Podarite 0,5% dohodnine

Podarite
Dobrodelnost vas nič ne stane. Izpolnite obrazec

Pomembne povezave




DAM na Facebooku

Sledi nam na FACEBOOKU
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami