Tudi s kovanci lahko pomagate Natisni E-pošta
Vpisal: Hister Caprae   
10. 11. 2006

ImageSONČKOVA AKCIJA ZBIRANJA KOVANCEV - tudi s KOVANCI nam lahko pomagate

Konec letošnjega leta se bomo poslovili od tolarske valute, ki nas je spremljala petnajst let. Pred prihodom evra vam pri Sončku ponujajo možnost, da jim s humanitarnostjo pomagate zbrati tolarske kovance, ki z novim letom ne bodo več v uporabi. S pomočjo zbranih sredstev boste neprofitni organizaciji finančno pomagali pri izvedbi različnih programov:

  • Imagezboljšanje pogojev za izvajanje programa obnovitvene rehabilitacije v Rekreacijskem centru Sonček Elerji (pri Kopru),
  • za Rekreacijski center Sonček Vrtiče,
  • izvajanje programov terapevtskih kolonij, ki jih organizirajo društva, vključena v Zvezo Sonček. Več o kolonijah.

Akcija zbiranja kovancev se je že pričela 6. novembra v vseh poslovalnicah SKB banke, kjer so njihovim strankam na voljo zbiralniki. Ostale zbiralnike bodo do konec novembra namestili tudi v različna podjetja. Akcijo so že podprli v podjetju Terme Čatež, Komunali Koper, Zavarovalnici Triglav OE Kranj, Izobraževalnem središču Miklošič, Časniku Finance, Merkurju, Mestnem gledališču Ljubljanskem, Zgodovinskem arhivu Ljubljana, podjetju Termo, Lip Bledu, Philip Morrisu, Donitu in v drugih podjetjih. Prav tako lahko vsi podporniki akcije denar prinesejo v centre Sonček po vsej Sloveniji.

Akcija bo trajala do 1. marca 2007.

Več o akciji zbiranja kovancev si lahko preberete na spletni strani www.soncek.org .

  
 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami