NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Članki in novice arrow Praznična voščilnica in novoletne želje
Praznična voščilnica in novoletne želje Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
16. 12. 2023
 Drage članice in člani Društva DAM ter vsi naši cenjeni podporniki, nepogrešljivi uporabniki portala in foruma, ustvarjalci vsebin ali preprosto tisti, ki nas tu in tam obiščete.

 Drage članice in člani Društva DAM ter vsi naši cenjeni podporniki, redni uporabniki portala in foruma, ustvarjalci vsebin ali preprosto tisti, ki nas tu in tam obiščete.

Veseli smo, da bomo z vami spet skupaj zakorakali v Novo leto, pa naj bo kakršno pač bo. Upamo da se je za vas izteklo vsaj delno tako kot ste pričakovali. .

Poznamo in družimo se že več kot 18 let, vaše tople besede in podpora ostalim, ki ste jim samo s tem, da obstajate, pomagali skozi težke trenutke, so zapisane v zgodovino društva DAM. Skupaj ustvarjamo naše spletišče, se družimo, si pomagamo, se bodrimo in si pričaramo košček miru v tem vedno prehitrem tempu življenja.

Želimo vam glede na situcijo ZDRAVE  in mirne praznike, take, ki prinašajo smeh in zadovoljstvo.Nikoli nismo sami, takrat pa, ko ni nikogar poleg nas, pridite in delite svoje lepe želje še z ostalimi na forumu, naj vam v srcu posije mir, naj se razblinijo oblaki strahu in meglice žalosti, za vsakega od nas namreč sije sonce!

Hvala, ker ste, hvala, ker ste še eno leto preživeli skupaj z nami. Naj se poglobijo prijateljske vezi, naj se pozabijo trenja in naj naše druženje zaznamuje tudi dneve prihajajočega leta!

 Vesele in zdrave božično-novoletne praznike in predvsem SREČNO v letu 2023 !!!

Ekipa DAM !!!


 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami