NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran
Praznična voščilnica in novoletne želje Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
19. 12. 2020
 Drage članice in člani Društva DAM ter vsi naši cenjeni podporniki, nepogrešljivi uporabniki portala in foruma, ustvarjalci vsebin ali preprosto tisti, ki nas tu in tam obiščete.
 Drage članice in člani Društva DAM ter vsi naši cenjeni podporniki, redni uporabniki portala in foruma, ustvarjalci vsebin ali preprosto tisti, ki nas tu in tam obiščete.
Veseli smo, da bomo z vami spet skupaj zakorakali v Novo leto. Po zelo razburljivem letu in KORONI ki je zaznamovala celotno leto se veliko zadev ni izteklo po načrtih, nikoli se ne. Pa kljub temu da misleci pravijo, da je vse točno tako, kot mora biti, so se očitno za leto 2020 zmotili.
Poznamo in družimo se že več kot 16 let, vaše tople besede in podpora ostalim, ki ste jim samo s tem, da obstajate, pomagali skozi težke trenutke, so zapisane v zgodovino društva DAM. Skupaj ustvarjamo naše spletišče, se družimo, si pomagamo, se bodrimo in si pričaramo košček miru v tem vedno prehitrem tempu življenja.

Želimo vam glede na situcijo ZDRAVE  in mirne praznike, take, ki prinašajo smeh in zadovoljstvo. Nikoli nismo sami, takrat pa, ko ni nikogar poleg nas, pridite in delite svoje lepe želje še z ostalimi na forumu, naj vam v srcu posije mir, naj se razblinijo oblaki strahu in meglice žalosti, za vsakega od nas namreč sije sonce!

Hvala, ker ste, hvala, ker ste še eno leto preživeli skupaj z nami. Naj se poglobijo prijateljske vezi, naj se pozabijo trenja in naj naše druženje zaznamuje tudi dneve prihajajočega leta!

Vesele božično-novoletne praznike in predvsem SREČNO v letu 2021 !!!


Ekipa DAM !!!


 
< Nazaj   Naprej >
skupine
Švicarski prispevek
Podprto z donacijo Švice v okviru Švicarskega prispevka razširjeni Evropski uniji.
SOS Telefoni

ŽIV ŽIV

Podarite 0,5% dohodnine

Podarite
Dobrodelnost vas nič ne stane. Izpolnite obrazec

Pomembne povezave
DAM na Facebooku

Sledi nam na FACEBOOKU
© 2005 - 2022 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami