NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Članki in novice arrow OMRA - novi program za pomoč osebam z razpoloženjskimi in anksioznimi motnjami
OMRA - novi program za pomoč osebam z razpoloženjskimi in anksioznimi motnjami Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
13. 09. 2018
 Zaživel je dolgo pričakovani program OMRA, namenjen osebam z razpoloženjskimi in anksioznimi motnjami ter njihovim svojcem. Vabljeni na poučna brezplačna predavanja s strani vrhunskih strokovnjakov, ki vam bodo pomagali poiskati odgovore na vsa vprašanja. Prvo predavanje že 10. oktobra! Poleg zanimivih izobraževanj bo program ponudil tudi brezplačne priročnike in gradiva za samopomoč. Ostanite na tekočem in se jim pridružite na družabnih omrežjih ali se naročite na njihov e-novičnik..

Zaživel je program OMRA

Kaj so motnje razpoloženja? Kako se razvijejo? Kako jih prepoznati? Kako jih zdraviti? Kdo in na kakšen način vam lahko pomaga? Kaj lahko naredite sami? Kako učinkujejo zdravila? Kakšna je razlika med varovalno in bolezensko tesnobnostjo? Kdaj je potrebno zdravljenje pri depresiji? Kakšna je povezava med stresom in motnjami razpoloženja? Kaj so to anksiozne motnje? Kako podpreti svojce tistih, ki imajo težave z duševnim zdravjem? Ali je bipolarna motnja ozdravljiva? Kako utišati neprijetne, negativne misli? Zakaj depresija in anksiozne motnje niso znak šibkosti?

Omra je inovativen program, v katerem boste pridobili odgovore na zgornja in številna druga vprašanja o motnjah, povezanih s stresom, kot so depresija, anksiozne motnje in bipolarna motnja razpoloženja. Program je namenjen tako tistim, ki se soočajo s težavami, kot njihovim svojcem ter širši zainteresirani, tudi strokovni javnosti.

Izobraževanja OMRA v vaši bližini

Kmalu bomo začeli z izvajanjem odprtih, brezplačnih izobraževanj. Predavali bodo izjemni strokovnjaki s tega področja. Sodelovali bodo tudi psihiatri iz lokalnega okolja. Spremljajte našo spletno stran www.omra.si za aktualne napovedi izobraževanj, tam boste našli tudi številne zanimive informacije, sodobne izobraževalne vsebine, brezplačne priročnike in pripomočke.

Preverite, ali stres obvladuje vaše življenje in ogroža vaše zdravje

10. oktober - Svetovni dan duševnega zdravja

Na ta dan bomo v Ljubljani v popoldanskih urah za vas pripravili vrhunska predavanja in brezplačne delavnice. V dvorani Slovenskega etnografskega muzeja (na Metelkovi ulici 2) bodo potekala predavanja priznanih psihiatrov in psihoterapevtov, o povezavi med stresom in anksioznimi motnjami, o mitih o zdravilih, o podpori svojcev oseb s težavami v duševnem zdravju. Imeli boste tudi možnost osebnega srečanja s predavatelji. V Dvorani Zemljepisnega muzeja ZRC SAZU (na Gosposki ulici 16) pa se boste lahko udeležili delavnic o čuječnosti, načinih telesnega sproščanja, EFT-metodi ter oblikah samopomoči ob ekstremnih čustvenih stanjih. Podrobnosti o dogodku sledijo kmalu.
Vabljeni!

Naročite se na e-novičnik OMRA za sveže informacije in izobraževalna gradiva programa

Program OMRA lahko spremljajte tudi na Facebooku in Twitterju (@programOmra)

Partnerji programa

Program sofinancira Ministrstvo za zdravje RS.

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami