Predavanje:Kaj je dobro vedeti o depresiji in anksioznih motnjah? Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
21. 10. 2017
 Spoštovani člani in vsi, ki bi vas zanimala tematika o anksioznih motnjah in depresiji prisrčno vabljeni na predavanje in delavnico s prof. dr. Mojco Zvezdano Dernovšek, dr.med., spec. psihiatrije. Prof.dr. Mojca Zvezdana Dernovšek, je že večkrat sodelovala z društvom.

Poznana je kot izjemna predavateljica, ljubljenka svojih pacientov, raziskovalka na področju duševnega zdravja in strokovnjakinja. Zato ni presenetljivo, da letos kandidira za naziv Ženska leta, ki ga podeljuje revija Zarja. Veseli nas, da bo svoje znanje in izkušnje ponovno delila z nami.
Na delavnici se boste seznanili z vzroki in simptomi anksioznih motenj in depresije, zdravljenem z zdravili in dejavnostmi za premagovanje motenj in depresije ter nekaterimi pristopi za preprečevanje ponovitev epizod. Delavnica je zasnovana tako, da boste lahko postavljali tudi vprašanja o problemih, s katerimi se soočate v svojem vsakdanjem življenju in ob pomoči vodje delavnice tudi poiskali odgovore nanje.

KDAJ? 11. November 2017 ob 10ih (delavnica bo trajala 4 ure z odmorom)
KJE? Ljubljana, Vojkova 1, 1000 Ljubljana
PRIJAVE:
Za delavnico z Dr. Dernovškovo, v soboto 11.11., so vsa mesta zasedena.
CENA: delavnica je za udeležence brezplačna.

Med odmorom in po koncu srečanja bo na voljo čas za kramljanje, strnitev vtisov, manjšo osvežitev s sadjem in vodo. Hkrati pa boste lahko prelistali odlično in kvalitetno ponudbo knjig za osebno rast Založbe CHIARA.

Več o Mojci Z. Dernovšek: http://revijazarja.si/
Več o Založbi Chiara: https://www.zalozba-chiara.si/zalozba-chiara
 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami