Zbiranje prijav v Terapevtsko skupino v Ljubljani do 20.9. Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
28. 08. 2017
 Vabimo vas, da se pridružite  terapevtski skupini, ki jo ponovno odpiramo jeseni 2017. Skupina je namenjena osebam z depresijo in anksioznimi motnjami. Srečanja bodo potekala v Ljubljani vsak ponedeljek od 17:00 do 18:30 ure na naslovu Vojkova 1. Skupino bosta vodila specializanta psihoanalitične psihoterapije Ana Matijević in Kristijan Senekovič.

Oba specializanta psihoterapije bosta delo v terapevtski skupini opravljala brezplačno, na prostovoljni bazi.
 
Pred sprejemom v skupino sledi dodaten osebni razgovor z specializantom psihoterapije.  Plačilni pogoji: brezplačno, obvezno članstvo v društvu DAM.  Trajanje skupine: do konca junija 2018.

Vsi , ki bi se radi pridružili skupini pošljite prijavnico do 20.9.2017  na naš mail E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript   ali po pošti na naslov Društvo DAM ,Topniška 43 , SI-1000 Ljubljana.

Se izogibate prijetnim dejavnostim?
Vas strah in tesnoba omejujeta v življenju?
Se izogibate čedalje več situacijam zaradi tesnobe, panike?
Se vam v mislih ponavlja stavek: »Kaj pa če…«
Pričakujete najslabše izide situacij?
Vas občutki sramu ovirajo pri druženju?
Vas preganjajo notranji občutki krivde?
Se vam vsiljujejo neprijetne misli, ki jih ne morete odgnati?

V skupini si bomo ustvarili razumevajoče okolje, kjer bo lahko vsak spregovoril o svojih stiskah in delil poglede drugih. V olajšanje je spoznanje, da s svojimi težavami niste sami. Skupaj bomo odkrivali vzroke zanje in njihov pomen v sedanjem življenju.

Terapevtska skupina, ki  temelji na zaupanju, daje možnost odkrivanja skupnih podobnosti in razlik. Skozi zrcaljenje skupine lažje spoznavamo in sprejemamo sami sebe ter druge, kar ugodno vpliva tudi na medsebojne odnose.

Člani skupine sklenejo psihoterapevtski dogovor.

 
Društvo DAM.

Vabljeni

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami