Kako si? Pripravljen na kaos! Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
03. 10. 2016
 Društvo študentov psihologije Slovenije, v sodelovanju z Društvom študentov psihologije v Mariboru, vabi na projekt : Kako si? Pripravljen na kaos!
 
S projektom Kako si? bomo letos že devetič obeležili Svetovni dan duševnega zdravja ~ 10. oktober. Letošnja osrednja tema je preobremenjenost posameznika v vsakdanjem življenju, s katero želimo javnost ozavestiti o problemu izčrpanosti in preobremenjenosti ter na spremljajoče čustvene, motivacijske in telesne težave posameznika, ki se lahko pokažejo kot odgovor na pretirano izpostavljenost stresorjem v vsakdanjem življenju. Vsem, ki jih tovrstna tematika zanima, želimo ponuditi različna predavanja, delavnice in okrogle mize na temo obvladovanja stresa, uravnavanja čustev, razvijanja čuječnosti ter krepitve duševnega zdravja.
 


Aktivnosti bodo potekale med 7. in 14. oktobrom v Ljubljani, Mariboru in Kranju. Namenjene so širši javnosti in so za obiskovalce brezplačne!


Letošnjemu projektu so se pridružili različni strokovnjaki s področja psihologije, klinične psihologije, medicine in drugih ved. Projekt v Ljubljani pričenjamo že 7. oktobra v Centralni postaji s predavanjem Matica Munca o preobremenjenosti sodobnega človeka z družbenimi pričakovanji. V sledečih dneh bomo izvedli še okroglo mizo, čajanko osebnih izkušenj, ki jo bo moderirala Manca Košir, ogled filma Perfetti sconosciutti (Popolna neznanca), katerega vsebino bomo komentirali s psihološkega vidika, ter preko delavnic nudili priložnost za razvijanje veščin čuječnosti in strategij upravljanja s časom.


To je le nekaj dogodkov, ki se bodo odvili v sklopu letošnjega Kako si? projekta, zato vas vabimo, da si podrobnejši program v Ljubljani, Mariboru in Kranju preberete v priponki ali na naši spletni ter Facebook strani.


Vabljeni, da se nam pridružite na sproščenem oktobrskem popotovanju ter skupaj z nami okrepite svojo psihično moč, hkrati pa nam pomagate širiti glas o pomembnosti duševnega zdravja!


 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami