Do psihoterapevta z le dvema klikoma Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
06. 08. 2015
 Slovenska krovna zveza za psihoterapijo (SKZP) je pred kratkim vzpostavila spletni register diplomantov, ki opravljajo psihoterapevtsko dejavnost v Sloveniji. Na njihovem seznamu je trenutno 86 psihoterapevtov, od katerih jih ima velika večina ne le slovensko, ampak tudi evropsko priznano diplomo.


Kdor išče psihoterapevtsko pomoč, mu je na voljo bližnjica - www.skzp.org. Foto: Shutterstock

Kdor išče psihoterapevtsko pomoč, mu je na voljo učinkovita bližnjica. S klikom na www.skzp.org in nato na gumb Register psihoterapevtov se uporabniku odpre seznam psihoterapevtov s kontaktnimi podatki, podatki o kvalificiranosti, načinu psihoterapevtovega dela, vključno s povezavo na google.map, ki uporabniku prikaže lokacijo posameznega psihoterapevta.

»Uporabnik tako zanesljivo izbira v sloju najvišje kvalificirane terapevtske stroke, ki mu hkrati omogoča, da si pomoč lahko poišče v zelo kratkem času. Tako se del sodobne psihoterapevtske stroke predstavlja družbi in odgovarja na potrebe tega časa po tej vrsti opore, ki jo potrebuje sodobni Evropejec,« pojasnjuje predsednik SKZP Martin Bertok, psihoterapevt in učitelj transakcijske analize, ki omenjeno zvezo vodi od leta 2001.

Avtor: Dragica Jaksetič, Ilirska Bistric

Izvirna novica: Delo.si , 4. avgust 2015

Prispevek je last avtorja in medija Delo.si

 

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami