OKM skupina Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
28. 02. 2015
 V marcu 2015 začne delovati terapevtska skupina za ljudi z obsesivno kompulzivno motnjo. Skupina se bo sestajala enkrat tedensko ob sredah v pozno popoldanskem terminu.

Terapija bo potekala po principih kognitivno vedenjske terapije. Osnovni namen skupine je zdravljenje obsesivno kompulzivne simptomatike, ob tem pa se bodo terapevtska srečanja snemala. Odlomki video posnetkov bodo del programa (video učbenik) zdravljenja obsesivno kompulzivne motnje, ki bo namenjen ljudem z obsesivno kompulzivno motnjo ter študentom kognitivno vedenjske in drugih psihoterapevtskih pristopov.

Glede na to, da se srečanja snemajo, je udeležba na skupini brezplačna. Gre za homogeno in zaprto skupino z omejenim številom udeležencev. Pred začetkom skupine je z vsakim udeležencem predviden klinično psihološki intervju, v katerem bomo opredelili individualne terapevtske cilje. Pogovorili se bomo tudi o diskretnosti in načinih zakrivanja osebne identitete na posnetkih.

Izvajalka programa je Aleksandra P. Meško, spec. klinične psihologije.

Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 33 98 55 ali pišete na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Prijeten pozdrav,
Aleksandra P. Meško
spec. klinične psihologije

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami