Terapevtska skupina v Ljubljani Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
28. 02. 2015
 Vabimo vas , da se pridružite  terapevtski skupini, ki je namenjena osebam z depresijo in anksioznimi motnjami.Srečanja bodo potekala v Ljubljani vsako sredo od 18:30 do 20 ure na naslovu Vojkova 1.Skupino bosta vodila specializanta psihoterapije Tadej Oražem in Ana Matijevič.

Plačilni pogoji : brezplačno obvezno članstvo v društvu DAM. Trajanje skupine: najmanj eno leto.

Vsi , ki bi se radi pridružili skupini pošljite prijavnico do 9.3.2015  na naš mail E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript   ali po pošti na naslov Društvo DAM ,Topniška 43 , SI-1000 Ljubljana.

Vsak posameznik lahko obstaja le v mreži, svoji socialni skupini.Njegova prvotna  socialna skupina je primarna družina, ki oblikuje njegovo osebnost.Terapevtska skupina, ki  temelji na zaupanju daje možnost odkrivanja podobnosti in razlik.Poveča komunikacijo ter razumevanje sebe in drugih.

Cilj skupine ni zgolj odprava simptomov, temveč celovita sprememba. Posamezniku pomaga razrešiti konflikte, omogoči osebno rast in razvoj, poveča sposobnosti razumevanja  sebe in drugih in izboljšanje odnosov z drugimi.

Temelji vsake skupine so medsebojno učenje, lastna izkušnja, povezovanje in sodelovanje, samorazumevanje, pridobitev upanja, identifikacija, empatija, zaupanje in podobno.

V primeru prevelikega interesa imajo prednost člani z slabšimi prihodki .Prav tako je lahko pred sprejemom v skupino potreben dodaten osebni razgovor.

Oba specializanta psihoterapije bosta delo v terapevtski skupini opravljala brezplačno na prostovoljni bazi.

Člani skupine sklenejo psihoterapevtski dogovor.

 
Društvo DAM.

Vabljeni

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami