Moja moč - na pomoč! Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
18. 10. 2013
 Delavnica v Ljubljani : Moja moč - na pomoč! Delavnica bo potekala v ponedeljek, 2. 12. 2013 od 17:30 do 20:00. Na naslovu Tehnološki park,Teslova 30 Vodi jo: Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih.

Življenjske krize so sestavni del našega bivanja. Vsi se v tem ali onem trenutku življenja srečamo z njimi. Vendar se izkaže, da nanje zelo različno odreagiramo. Nekateri ljudje v njih zrastejo, izidejo iz njih bogatejši, globji, boljši.. drugi pogorijo in od njih ostanejo le blede sence. Od česa je to odvisno? kako nas sodobna psihološka in psihoterapevtska dognanja lahko podprejo, da razvijemo naše notranje kapacitete tako, da postanemo zmagovalci.. ..
 
Interaktivna, dinamična in s pozitivno energijo prežeta delavnica o aktivaciji notranjih virov, ozaveščanju in uporabi zunanjih resursov ter o oblikovanju pozitivne življenjske zgodbe..
 
Delavnico pripravljam Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih.. Pri svojem psihoterapevtskem in svetovalnem delu integriram elemente kognitivno vedenjske terapije, integrativne transakcijske analize, hipnoze in EMDr-ja. Veliko se posvečam delu s socialno anksioznostjo, pa tudi s travmami in raznimi oblikami (ne)kemičnih odvisnosti. Posebno me zanimajo življenjske krize in pomoč posameznikom pri adaptivnem, funkcionalnem premoščanju le teh. Več o meni  in mojem delu na www.tjasakos.net.
Spremenimo svet na bolje!.. Začnimo.. pri sebi.

Predavanje je sofinancirano z strani MOL in MZ .
 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami