Moj ljubi negujoči notranji Starš Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
18. 10. 2013
 Delavnica v Ljubljani :Moj ljubi negujoči notranji Starš. Delavnica :"Kako si fajn.." bo potekala v petek, 8. 11. od 18:00 do 20:00. Na naslovu Tehnološki park,Teslova 30 Vodi jo: Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih.

V naši notranjosti ves čas poteka notranji govor. TA nas lahko opogumlja ali pa nas straši, kritizira, nas onesposablja za izzive. Na našem tokratnem srečanju bomo spoznali izvore in vplive teh naših notranjih dialogov. Postavili bomo temelje negujočemu, vzpodbujajočemu notranjemu glasu in se učili konkretnih veščin, kako lahko ta glas hranimo, da bo postal velik, mogočen in vzpodbuden notranji steber, ki nas bo v naših življenjskih stremenjih podprl.
 
Delavnico pripravljam Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih.. Pri svojem psihoterapevtskem in svetovalnem delu integriram elemente kognitivno vedenjske terapije, integrativne transakcijske analize, hipnoze in EMDr-ja. Veliko se posvečam delu s socialno anksioznostjo, pa tudi s travmami in raznimi oblikami (ne)kemičnih odvisnosti. Posebno me zanimajo življenjske krize in pomoč posameznikom pri adaptivnem, funkcionalnem premoščanju le teh. Več o meni  in mojem delu na www.tjasakos.net.
 
Predavanje je sofinancirano z strani MOL in MZ .

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami