Notranja kritika - moj notranji sovražnik Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
18. 10. 2013
 Predavanje v Kopru : Notranja kritika - moj notranji sovražnik
Predavanje bo 4.11.2013 ob 18:00; v prostorih KS Žusterna, Dolga reber 5, 6000 KOPER. Vodi jo: Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih.

V naših mislih ves čas poteka notranji govor. Misli, ki se nam porajajov naši notranjosti. TE so lahko prijazne in vzpodbudne, lahko pa so prežete s kritiko, morda celo zasmehovanjem in poniževanjem.. Na tem srečanju se bomo pogovarjali o pomenu našega notranjega govora in o njegovem vplivu na našo življenjsko kvaliteto. Spoznali bomo njegove izvore in predvsem nekaj konkretnih tehnik, s katerimi ga lahko spremenimo - da se bo prelevil iz našega sovražnika v - notranjega prijatelja..
 
Praktično usmerjeno, interaktivno  predavanje s konkretnimi tehnikami...
 
Predavanje pripravljam Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih. V okviru privatne prakse se ukvarjam s psihoterapijo in svetovanjem za posameznike, pare in skupine. Pri svojem delu integriram vedensko kognitivno terapijo, integrativno transakcijsko analizo, EMDr, medicinsko hipnozo, in Imago partnersko terapijo. Veliko se posvečam ljudem v življenjskih krizah, ljudem, ki jih pestijo težave iz področja anksionosti, nekemičnih odvisnosti in prekomerne stresne obremenjenosti. Več o meni in mojem delu na www.tjasakos.net
 
Veselim se, da se bomo spoznali in skupaj premaknili svet na bolje!
 
Tjasa M. Kos, univ. dipl. psih.
Predavanje je sofinancirano z strani MZ in MOK .
 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami