NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Obvestila arrow Terapevtska skupina v Ljubljani
Terapevtska skupina v Ljubljani Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
01. 09. 2013
 Vabimo vas , da se pridružite  terapevtski skupini, ki je namenjena osebam z depresijo in anksioznimi motnjami. Srečanja bodo potekala v Ljubljani 1x tedensko do junija 2014 . Skupino vodita  Ingrid Plankar in Aleksander Laurini. Priloženo prijavnico pošljite do 25.9  na naš mail E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali po pošti na naslov Društva DAM.

Vsak posameznik lahko obstaja le v mreži, svoji socialni skupini.Njegova prvotna  socialna skupina je primarna družina, ki oblikuje njegovo osebnost.Terapevtska skupina, ki  temelji na zaupanju daje možnost odkrivanja podobnosti in razlik.Poveča komunikacijo ter razumevanje sebe in drugih.

Cilj skupine ni zgolj odprava simptomov, temveč celovita sprememba. Posamezniku pomaga razrešiti konflikte, omogoči osebno rast in razvoj, poveča sposobnosti razumevanja  sebe in drugih in izboljšanje odnosov z drugimi.

Temelji vsake skupine so medsebojno učenje, lastna izkušnja, povezovanje in sodelovanje, samorazumevanje, pridobitev upanja, identifikacija, empatija, zaupanje in podobno.

Srečanja bodo potekala v Ljubljani 1x tedensko do junija 2014 pod vodstvom psihoanalitične psihoterapevtke Ingrid Plankar in Aleksandra Lavrini. V primeru večjega interesa  bo delovala tudi dodatna skupina.

Plačilni pogoji :

- Članstvo v društvu DAM
- Plačilo enkratnega letnega prispevka v višini 20 EUR.
- Plačilo 1 EUR za udeležbo na vsaki skupini

Vsi , ki bi se radi pridružili skupini pošljite priloženo prijavnico do 25.9  na naš mail E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali po pošti na naslov Društvo DAM ,Topniška 43 , SI-1000 Ljubljana.

V primeru prevelikega interesa imajo prednost člani z slabšimi prihodki

Skupina ni namenjena osebam z OKM, bipolarno motnjo ali mladim z socialno fobijo

Društvo DAM

Prijavnica Prijavnica za terapevtsko skupino

 

 

 

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami