NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Društvene novice arrow Nova predsednica Društva DAM
Nova predsednica Društva DAM Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
14. 06. 2013
 Spoštovani uporabniki spletnega portala in foruma Društva DAM ter skupin za samopomoč,

sporočamo vam, da so z 8. 6. 2013 v društvu DAM nastopile nekatere spremembe v vodstveni strukturi društva. Po skoraj desetih letih je namreč naša dolgoletna predsednica in tudi soustanoviteljica društva, Maja Valič, predala štafeto vodenja v soboto novoizvoljeni predsednici Alenki Mavec.

Ob tem smo člani ekipe društva, ki sodeluje že skoraj od začetka, nekoliko žalostni, saj nas zapušča oseba, ki je bila glava in srce društva. Obenem pa smo tudi veseli, saj z novo predsednico Društvo DAM dobiva tudi nov veter v jadra in s tem nov zagon za nadaljnje uresničevanje naših ciljev, ki so: pomoč sebi in drugim v stiskah, ki jih povzročajo depresija in anksiozne motnje, boj za destigmatizacijo duševnih motenj in neprestano ozaveščanje strokovne in laične javnosti o življenju s temi motnjami. Ne nazadnje smo veseli tudi za Majo, ki je odslej dejavna kot vodja novoustanovljenega inštituta.

V dolgih letih vodenja je Maja Valič Društvo DAM popeljala na pot, ki si je ob ustanovitvi nihče od nas še zamisliti ni mogel. Tudi s pomočjo njene vztrajnosti, topline, odločnosti, požrtvovalnosti in neskončno ur prostovoljnega dela se lahko danes društvo pohvali s številnimi skupinami za samopomoč po Sloveniji, z več dobro izpeljanimi in za Slovence nepogrešljivimi projekti, kot so sodelovanje na koncertu v spomin na Andreja Marušiča, prevajanje izjemno priljubljenih knjig za telebane s področja duševnega zdravja in tudi drugih publikacij ter seveda tudi vodenje ožje ekipe, ki se vsakodnevno trudi za nemoteno delovanje naše spletne strani nebojse.si . Zahvaljujemo se ji za vse to in še mnogo več, med drugim za to, ker nam je vselej stala ob strani. Na novi poti ji želimo obilo uspeha!

Hkrati čestitamo za izvolitev v predsedniško funkcijo Alenki Mavec, ki je prav tako dolgoletna članica društva, ki njegovo delovanje dobro pozna in zaupamo, da ga bo znala korektno in sposobno voditi naprej.

Spremembe v vodstvu društva NE vplivajo na delovanje spletne strani nebojse.si, prav tako bodo skupine za samopomoč potekale po ustaljenem urniku. Vsak konec je nov začetek, pravijo, zato bodimo neustrašni "strahci" še naprej in pišimo novo zgodbo z enakim entuziazmom kot doslej!

Ekipa DAM
 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami