NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Društvene novice arrow Članarina društva DAM
Članarina društva DAM Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
06. 01. 2013
 Spoštovani obiskovalci spletnega portala in foruma Društva DAM,

naše dejavnosti so močno odvisne od dobre volje in finančne podpore organizacij in ljudi, ki z nami sodelujejo. Člani društva in udeleženci društvenih dejavnosti lahko tudi sami prispevate simbolično članarino za podporo naših dejavnosti. V prihodnosti načrtujemo nove delavnice s področja komunikacije, tehnik sproščanja, tehnik učenja socialnih veščin. Ker smo neprofitno humanitarno društvo, nam za organiziranje posebnih predavanj velikokrat enostavno zmanjka financ, čeprav je povpraševanje veliko. Našim uporabnikom in članom pa iskreno želimo v prihodnosti nuditi še več in bolje, ne samo v društvu, pač pa tudi na portalu in forumu.

Primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga

Kdorkoli želi finančno prispevati k ustvarjanju boljšega in prijaznejšega sveta za osebe z anksioznimi motnjami in depresijo in tako podpreti naše aktivnosti, nam lahko pomaga s simbolično vsoto – članarino ali donacijo. Ne pozabite, da iz malega nastane veliko tudi 5 evrov pomeni razliko za naš skupni proračun..

Kdorkoli želi finančno prispevati k ustvarjanju boljšega in prijaznejšega sveta za osebe z anksioznimi motnjami in depresijo  in tako podpreti naše aktivnosti, nam lahko pomaga s simbolično vsoto – članarino ali donacijo. V letu 2013 znaša članarina za člane društva:

  • 10,00 € dijaki, študenti, brezposelni, upokojenci
  • 20,00 € zaposleni

Članarino je mogoče nakazati na naš transakcijski račun (SI56) 0201 8025 5064 178, sklic lahko vpišete 00 000000 (če plačate s pomočjo storitev svoje spletne (internetne banke), namen: Članarina. Tisti, ki pa ne želite postati člani in želite prispevati simbolično vsoto, pa v namen napišite: Donacija.

Iskrena hvala vsem, ki prispevate sredstva za naše društvo!
Vodstvo Društva DAM
6. januar 2013

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2020 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami