NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Obvestila arrow Iz vrtinca depresije nazaj v sedanjost
Iz vrtinca depresije nazaj v sedanjost Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
01. 11. 2012
 Vljudno vabljeni na delavnico z naslovom "Iz vrtinca depresije nazaj v sedanjost", ki jo bo vodila Melita Košak, univ. dipl. psihologinja.Delavnica bo potekala v torek, 4.12. 2012 ob 18 uri v okviru skupine za samopomoč Ljubljana-II. Naslov: Teslova 30 , 1000 Ljubljana.

Predavanje bo potekalo v obliki delavnice – torej bo tudi izkustveno. Osrednja tema bo čuječnost, ki je nepresojajoče zavedanje sedanjega trenutka. Ko smo čuječni, se zavedamo svojega trenutnega doživljanja odprto in sprejemajoče, ne da bi ga poskušali spremeniti ali mu ubežati. Predstavljeno bo, kako s pomočjo čuječnosti lahko vzpostavljamo drugačen odnos do lastnega doživljanja ter kako lahko tovrsten odnos deluje kot preventiva pri nastajanju depresivnih in anksioznih stanj. Namreč tudi številne raziskave kažejo, da ima takšen pristop do lastnega doživljanja pomembne pozitivne učinke na številnih področjih življenja, vključno z boljšim počutjem, zmanjšanjem stresa, tesnobe in depresivnih občutij, izboljšanjem na področju partnerskih odnosov in večjo kvaliteto življenja nasploh. Poleg teoretičnega dela, boste spoznali tudi vaje čuječnosti.

O predavateljici:
Melita Košak, univ. dipl. psihologinja, vodja projektov na Inštitutu za integrativno psihoterapijo in svetovanje v Ljubljani.Je specializantka iz transakcijsko-analitične psihoterapije. V okviru Bangor University, Velika Britanija se je izobraževala iz Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Organizira na čuječnost usmerjene programe: program Celostno obvladovanje stresa in Preventivni program za preprečevanje depresije ter vodi skupine, ki so vključene v program. Na Inštitutu IPSA deluje kot vodja projektov in izvaja psihoterapijo.

Program sofinancira Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve .

Delavnica je brezplačna.


Najdi pot na karti --->>>

Vabljeni !l

 

 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami