NAROČITE NOVE KNJIGE !

 NAROČITE KNJIGE !

Napovednik dogodkov

Trenutno na seznamu ni načrtovanih prihajajočih dogodkov.
Poglej koledar dogodkov

Prva stran arrow Rubrike novic arrow Obvestila arrow Medosebni odnos in dusevno zdravje skozi perspektivo integrativne psihoterapije
Medosebni odnos in dusevno zdravje skozi perspektivo integrativne psihoterapije Natisni E-pošta
Vpisal: Lost   
27. 09. 2012
 Predavanje in delavnica MEDOSEBNI ODNOS IN DUŠEVNO ZDRAVJE SKOZI PERSPEKTIVO INTEGRATIVNE PSIHOTERAPIJE v sredo, 3. oktobra 2012, od 10. do 14. ure, Narodni dom Celje, Trg  celjskih knezov 9, Celje.

Osebnost se oblikuje na podlagi zgodnjega medosebnega odnosa med otrokom in starši. Zadovoljiv in čustveno uglašen odnos med otrokom in starši je temelj za razvoj varne navezanosti in odpornosti proti kasnejšim stresorjem. V predavanju in delavnici se bomo usmerili na pomembnost medosebnih odnosov za ohranjanje in krepitev duševnega zdravja z vidika integrativne psihoterapije. Predavanje in delavnico bosta vodila mag. Maša Žvelc in doc. dr. Gregor Žvelc, psihologa, psihoterapevta in vodji Inštituta za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana.

Teme predavanja in delavnice:
•    Zgodnji odnos med otrokom in materjo in posledica motenj v odnosih za duševno zdravje
•    Navezanost v otroštvu in odraslosti
•    Potrebe v odnosih in njihovo zadovoljevanje
•    Uporaba metod integrativne psihoterapije pri delu z ljudmi

Na dogodek z veseljem vabimo strokovnjake s področja šolstva, socialnega dela in zdravstva, ki izvajate aktivnosti na področju krepitve in ohranjanja duševnega zdravja. Udeležba je brezplačna. Prireditev podpirata Mestna občina Celje in Ministrstvo za zdravje. Po predavanju bo možno po znižani ceni kupiti knjige Založbe IPSA (Psihoterapija in Razvojne teorije v psihoterapiji).

Prosimo vas, da potrdite udeležbo na tel. št.: 03/42 51 144 ali
po e-pošti: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , najpozneje do 1. oktobra 2012.

V pričakovanju ponovnega srečanja vas lepo pozdravljamo.

Nuša Konec Juričič, dr. med.,                                                                     Celje, 24. september 2012
Zavod za zdravstveno varstvo Celje
 
< Nazaj   Naprej >
© 2005 - 2024 Nebojse.SI - e-glasilol Društva DAM
Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami